Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάος στο Σουδάν: Ντοκουμέντο μέσα από την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο Χαρτούμ – Κόσμος εγκλωβισμένος στο ναό εν μέσω πυρών (Vid)
Life
| 2023-04-16 17:50:00

Χάος στο Σουδάν: Ντοκουμέντο μέσα από την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο Χαρτούμ – Κόσμος εγκλωβισμένος στο ναό εν μέσω πυρών (Vid)

Sportdog Team
Χάος στο Σουδάν: Ντοκουμέντο μέσα από την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο Χαρτούμ – Κόσμος εγκλωβισμένος στο ναό εν μέσω πυρών (Vid)

«Έχουμε πρόβλημα. Έχω κόσμο που έχει εγκλωβιστεί εδώ μέσα από το πρωί του Σαββάτου που τελέστηκε η ακολουθία. Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς ότι θα συμβεί κάτι στο Σουδάν» ανέφερε ο μητροπολίτης Nουβίας, Σάββας,

Ώρες αγωνίας και τρόμου ζουν οι Έλληνες που βρίσκονται στο Σουδάν, καθώς 15 άτομα είναι εγκλωβισμένα στην ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Χαρτούμ και ενώ απ’ έξω υπάρχει καταιγισμός πυρών. Ο μητροπολίτης Nουβίας, Σάββας μίλησε τον Alpha την ώρα που απ’ έξω γινόταν πραγματικός πόλεμος. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις σφαίρες να περνούν δίπλα από το κτίριο. Την ώρα που ο Μητροπολίτης μιλάει και περιγράφει την κατάσταση ακούγεται πεντακάθαρα ο ήχος των πυρών.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags