Σε συμφωνία με τον Κλίφορντ Ομορούγι κατέληξε ο ΠΑΟΚ και φέρνει τον Νιγηριανό σέντερ στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα!

Οι "ασπρόμαυροι" του Τέλη Μυστακίδη ασχολήθηκαν με αρκετές περιπτώσεις για την front line και τελικά αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια με τον 24χρονο ψηλό (2.11μ.), ο οποίος άρχισε το περασμένο καλοκαίρι την επαγγελματική καριέρα του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να βρεθεί στη συνέχεια στη Γαλατασαράι.

Ποιος είναι ο Ομορούγι - Ο πιθανότερος για αποχώρηση

Ο Γιούρι Ζντοβτς τον είχε ξεχωρίσει και το καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του όμως μερικούς μήνες μετά οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Ο Ομορούγι φοίτησε στα κολέγια Ρούτζερς (2020-24) και Αλαμπάμα (2024-25) και ήταν δύο φορές μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας του Big Ten (2023 και 2024) γεγονός που δείχνει την έφεση του σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Με το Αλαμπάμα είχε 7,89 πόντους με 73,4% στα δίποντα, 6,51 ριμπάουντ και 1,1 τάπες. Στη Μακάμπι δεν βρήκε χρόνο παίζοντας σε τρία παιχνίδια ενώ και στη Γαλατασαράι η συμμετοχή του περιορίστηκε σε ένα παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν ο Μάρβιν Τζόουνς μοιάζει ο επικρατέστερος για να αποτελέσει παρελθόν, καθώς ο Αμερικάνος σέντερ στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.