Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις Μπαρτζώκα - "Δεύτερες σκέψεις" για Μιλουτίνοφ
Μπάσκετ
| 2024-04-16 04:56:00

Ανακοινώσεις Μπαρτζώκα τα επόμενα 24ωρα - "Δεύτερες σκέψεις" για Μιλουτίνοφ - Μεγάλο λάθος με Σλούκα

του Pick n' Scroll
Ανακοινώσεις Μπαρτζώκα τα επόμενα 24ωρα - "Δεύτερες σκέψεις" για Μιλουτίνοφ - Μεγάλο λάθος με Σλούκα

Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ και οι αλλαγές που έρχονται στο Λιμάνι. Γιατί... ευθύνεται ο Παπανικολάου για την ήττα, ποιος ήταν κάκιστος και πού εξαφανίστηκε ο Κάνααν; Στο Λιμάνι παρά την ήττα δεν αγχώνονται και ετοιμάζονται για Μπαρτσελόνα και μετά... διπλό στο Μαρούσι!

Ο Ολυμπιακός έχασε για τρίτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά χθες το βράδυ δεν στεναχωρήθηκε και τόσο. Και αυτό γιατί το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Και να κέρδιζαν οι Πειραιώτες, θα έπρεπε να γίνει θαύμα στη συνέχεια για να πάρουν την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Πάντως, το πάλεψαν πολύ το παιχνίδι και στην ουσία το έχασαν στη μία φάση, που ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε άθλια άμυνα πάνω στον Κώστα Σλούκα. Ο τελευταίος με μία προσποίηση άδειασε τον πρώην του συμπαίκτη, έβαλε μεγάλο τρίποντο, έκανε το 75-71 και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περίμενε καλύτερη άμυνα από τον παίκτη του σε αυτή τη φάση, αλλά είναι πράγματα, που γίνονται, και άλλωστε καθώς αναφέραμε ο αγώνας του ΟΑΚΑ δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

 

Ο Ολυμπιακός πάντως κρατάει την αντίδρασή του. Εχανε κάποια στιγμή με 17 πόντους, παίζοντας χάλια, αλλά στη συνέχεια την μάζεψε την διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο προσπέρασε κιόλας. Χωρίς μάλιστα να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Τώρα η προσοχή του στρέφεται στις μάχες με την Μπαρτσελόνα και από κει και πέρα θα φανεί και ποια θα είναι η επτάδα ξένων για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιος θα μείνει έξω; Ο Πετρούσεφ; Ο Ράιτ; Ο ΜακΚίσικ, που ήταν κάκιστος χθες στο ΟΑΚΑ; Ή ο Κάνααν, που ήταν πολύ καλός χθες το βράδυ, αλλά δεν έπαιξε στο τέταρτο δεκάλεπτο; Ή ακόμη ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί ακόμη στο πρωτάθλημα;

Είναι ένα δύσκολο ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να βρει απάντηση ο Μπαρτζώκας. Επειδή, όμως, χρησιμοποιείται αρκετές φορές στο «4» και ο Παπανικολάου, το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνει ψηλός εκτός επτάδας ξένων στο πρωτάθλημα. Ποιος θα είναι αυτός, σε λίγες μέρες θα το ξέρουμε.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, πιστεύει πολύ στο ότι θα σπάσει το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού: «Όταν φτάνουμε κοντά στη νίκη παίζοντας τόσο άσχημα, αποκλείεται στη συνέχεια να μην βρούμε τουλάχιστον μία νίκη στο ΟΑΚΑ» είπαν πολλοί φίλοι των Πειραιωτών μετά τη χθεσινή βραδιά.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... άκουσε ο Μπαρτζώκας για Κάνααν: "Λίγος σεβασμός, πες μας έναν λόγο - Παλαιστής ΜακΚίσικ... δρόμο οι 4"!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags