Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς κατάφερε να ντύσει στα πράσινα τον περσινό MVP του Final Four της EuroLeague, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με μία μυθική πρόταση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το γραφείο του γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (12/2) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σούπερ σταρ που επιστρέφει μετά το πέρασμά του από το NBA και τους Φίνιξ Σανς, για να να σηκώσει και πάλι τα πάντα στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με το Τριφύλλι.
Διαβάστε επίσης...
Μάλιστα, ο Χέιζ Ντέιβις θα γίνει ένας εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων που έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, καθώς το ποσό που αναμένεται να λάβει από τον Παναθηναϊκό γι’ αυτή τη διετούς διάρκειας συμφωνία ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια δολάρια!
Πάντως, ο Γιαννακόπουλος σε μήνυμά του μετά τη μεταγραφή του Αμερικανού, εξήγησε γιατί τον έφερε στην Ευρώπη, εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα έπαιρνε το 8ο και χωρίς αυτόν στο ρόστερ, ενώ έδωσε είδηση και για τον Ματίας Λεσόρ.
«Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύω οτι θα το σηκώναμε με την υπερομαδα που ήδη έχουμε… Ναν, Λεσόρ, Σλούκας, Αταμαναμαν κτλ. Αλλά όταν βρίσκεις ευκαιρία να δυναμώσεις, απλά το κάνεις», έγραψε χαρακτηριστικά.
Προφανώς η αναφορά του στον Γάλλο σέντερ, μόνοι τυχαία δεν είναι. Ο Λεσόρ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στα παρκέ και για να τον βάζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόσο ψηλά στην «λίστα» του, σημαίνει πως γνωρίζει και ότι γυρίζει άμεσα και ότι θα είναι σε κατάσταση μέχρι το Final Four να βοηθήσει τους Πράσινους να πάρουν τη μεγάλη κούπα!
Στην αγορά και ψηλό ο Παναθηναϊκός
Η απόκτηση του Χέιζ-Ντέιβις… λύνει τα χέρια του Εργκίν Αταμάν, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο «4» όσο και στο «3», ενώ είναι εξίσου επιδραστικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Προσδίδει μέγεθος, ποιότητα και δύναμη με παιχνίδι τόσο κοντά στο καλάθι όσο και μακριά από αυτό, καλύπτοντας με ευχέρεια και τις δύο θέσεις των φόργουορντ. Είναι δηλαδή ακριβώς αυτό που έλειπε στους Πράσινους!
Παρόλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε ακόμα το ρόστερ του και ότι θα ψάξει το επόμενο 10ημερο, χωρίς ιδιαίτερο άγχος πλέον και για σέντερ. Με τον Ματίας Λεσόρ να επιστρέφει, οι Πράσινοι κοιτάζουν στην αγορά για παίκτη που θα μπορεί να έρθει και να βοηθήσει άμεσα και να κάνει τη διαφορά, σε σχέση με τους Γιούρτσεβεν, Φαρίντ και Χολμς!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο