Με βαριά χρηματικά «πρόστιμα» η Ευρωλίγκα τιμωρεί όσες ομάδες έκαναν υπέρβαση στο salary cap για τη φετινή σεζόν.
Τη μεγαλύτερη καμπάνα όλων τη δέχθηκε ο Παναθηναϊκός καθώς ξεπέρασε το όριο κατά 6,185 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα η Ευρωλίγκα να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 3,065 εκατομμυρίων ευρώ.
Βαριές ποινές, ωστόσο σε πιο ήπιο βαθμό από αυτή των «πράσινων», επιβλήθηκαν σε Αναντολού Εφές με 1,07 εκατομμύρια ευρώ, η Χάποελ Τελ Αβίβ με 1 εκατομμύριο ευρώ και ο Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ. Τα ποσά των προστίμων θα διανεμηθούν στις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, με εξαίρεση τη Βιλερμπάν που είναι χαμηλά στο salary cap, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της λίγκας.
Ο Χρήστος Καούρης πάντως εξήγησε στην εκπομπή του Sportdog.gr γιατί οι Πράσινοι καλούνται να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά και γιατί δεν είναι... πρόστιμο. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 26ο λεπτό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο