Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να έχει τεθεί εκτός μάχης στη σειρά με τη Βαλένθια λόγω τραυματισμού, όμως δεν έλειψε από το πλευρό του Παναθηναϊκού.
Ο αρχηγός των «πρασίνων» έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση στο «Telekom Center Athens» πριν από το Game 3, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης και πίστης για πρόκριση. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε με τους συμπαίκτες του, εμψυχώνοντάς τους ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης απέναντι στους Ισπανούς.
Ο Σλούκας συνεχίζει τη διαδικασία αποθεραπείας για το πρόβλημα στο γόνατο, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Στον ορίζοντα βρίσκεται το Final Four της Αθήνας, με τον 36χρονο άσο να κυνηγάει μία ακόμα... υπέρβαση. Θυμάστε πότε το έχει ξανακάνει;
Δείτε την ιστορία που ανέφερε ο Χρήστος Καούρης για τον Κώστα Σλούκα στην εκπομπή «Euroleague Buzzer Beater» του Sportdog.gr στο βίντεο μετά το 30ο λεπτό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο