Ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι, που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, συμφώνησε με τους Τορόντο Ράπτορς.
Διαβάστε επίσης...
Ο Γεωργιανός φόργουορντ-σέντερ υπέγραψε στην καναδική ομάδα για δύο χρόνια, με συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 5,5 εκατομμύρια δολάρια.
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαμουκελασβίλι ήταν γνωστό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει εκφράσει την... αδυναμία που τρέφει στον συγκεκριμένο παίκτη. Ωστόσο, ο Γεωργιανός παίκτης επέλεξε να συνεχίσει στο NBA από το να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη.
Την περασμένη σεζόν ο διεθνής άσος αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς, με απολογισμό 6,3 πόντους και 3,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Raptors present Mamukelashvili with a larger opportunity in the frontcourt to break through in the NBA – as he has displayed glimpses such as a 34-point game in San Antonio. https://t.co/bje5Kx7bky
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 1, 2025