Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόψιμο 5 εκατοστών στον κόλπο της είχε η 19χρονη που πέθανε έπειτα από σεξ με ποδοσφαιριστή
| 2024-02-11 09:02:00

Κόψιμο 5 εκατοστών στον κόλπο της είχε η 19χρονη που πέθανε έπειτα από σεξ με ποδοσφαιριστή

Sportdog Team
Κόψιμο 5 εκατοστών στον κόλπο της είχε η 19χρονη που πέθανε έπειτα από σεξ με ποδοσφαιριστή

Διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του θύματος ο παίκτης.

Η τραγική είδηση ​​του θανάτου μιας νεαρής κοπέλας, της Λιβία ντα Σίλβα, συγκλόνισε ολόκληρη τη Βραζιλία. Η 19χρονη πέθανε μετά από τέσσερα καρδιακά επεισόδια αφού είχε ερωτικές σχέσεις με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή Ντίμα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Κορίνθιανς.

Τα ΜΜΕ έλαβαν αμέσως πληροφορίες ότι η κοπέλα είχε ένα κόψιμο πέντε εκατοστών στον κόλπο της, κάτι που μπέρδεψε πολλούς. Τα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία αναφέρουν ότι η αυτοψία θα αποκαλύψει μόνο τι πραγματικά συνέβη και ο Ντε Ολιβέιρα φέρεται να μην είναι υπό έρευνα.

Η Λιβία είπε αρχικά ψέματα στον πατέρα της, Ρούμπενς Τσάγκας Μάτος, συνταξιούχου αξιωματικού της στρατιωτικής αστυνομίας, στον οποίο είπε γύρω στις 5:30 μ.μ. ότι θα παρακολουθούσε τον αγώνα της Κορίνθιανς με το Σάο Πάολο με τους φίλους της και μετά πήγε να συναντήσει τον Ντίμα.

Πλάνα από την κάμερα στην είσοδο του κτιρίου που μένει ο ποδοσφαιριστής έδειξαν ότι οι δυο τους ανέβηκαν μαζί στο διαμέρισμα. Ο νεαρός ενώ έδωσε κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι δεν κατανάλωσαν αλκοόλ ή ναρκωτικά και ότι η Λιβάια λιποθύμησε κατά τη δεύτερη σεξουαλική επαφή που είχαν.

Κάλεσε ασθενοφόρο και έλαβε οδηγίες για το πώς να κάνει καρδιακό μασάζ και οι γιατροί βρήκαν ένα κορίτσι σε καρδιακή ανακοπή στο διαμέρισμά του. Έκαναν μια διαδικασία ανάνηψης και κατάφεραν να την ανασύρουν.

Ο Ντίμα πήγε στο νοσοκομείο μαζί της με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η Λιβία έφτασε εκεί ζωντανή, και στη συνέχεια υπέστη νέο καρδιακό επεισόδιο, μετά το οποίο πέθανε. Η κολπική αιμορραγία σταμάτησε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές τι προκάλεσε τον τραυματισμό.

Ο πατέρας της Λιβάια συνάντησε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος του εξήγησε τι είχε συμβεί και μετά οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Γι' αυτό κλήθηκε η αστυνομία και ο πατέρας της κοπέλας ισχυρίζεται ότι ο Ντίμα δεν εξέφρασε καμία ανησυχία ή συγκίνηση για την όλη κατάσταση.

Επίσης αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής είχε αγοράσει εισιτήριο λεωφορείου για να φύγει από την πόλη και να πάει στο Minas Gerais το ίδιο βράδυ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags