Facebook Pixel Έτσι έσβησε η ''επανάσταση'' στον Ολυμπιακό!
| 2017-03-15 10:39:00

Έτσι έσβησε η ''επανάσταση'' στον Ολυμπιακό!

Έτσι έσβησε η ''επανάσταση'' στον Ολυμπιακό!

Με τη νίκη επί του Ατρόμητου την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός έσπασε το σερί των τριών ηττών του στο πρωτάθλημα.

Καί κράτησε τη διαφορά των έξι πόντων από τον πιο... κοντινό του διώκτη, τον Πανιώνιο.

Οι τρεις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα έφτιαξαν ένα άλλο σκηνικό. Ο μεν πρωταθλητής δεν πήρε ούτε βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, ενώ Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μάζεψαν από 7 πόντους. Μόνον έξι ο Παναθηναϊκός.

Μια νέα γκέλα του Ολυμπιακού, μετά τις τρεις ήττες, θα άναβε τους δαυλούς της επανάστασης. Χωρίς πλάκα. Με τίποτα δεν θα δεχόντουσαν οι γάβροι την απώλεια του πρωταθλήματος. Τέτοια κατρακύλα. Τέτοια αποκαθήλωση.

Ο Ολυμπιακός σήμερα είναι ομάδα που δεν φοβίζει. Παίζει λες και βρίσκεται σε αγωνιστική παρακμή. Αυτό το πράμα δεν αρέσει στους οπαδούς, όμως το ξεπερνάνε με τίποτα αποδοκιμασίες στο γήπεδο. Όχι, όμως, και να χαθεί το πρωτάθλημα, όταν η ομάδα είχε ξεφύγει στη βαθμολογία. Σ' αυτή την περίπτωση θα γινότανε επανάσταση! Ο ξεσηκωμός.

Τα πνεύματα, λοιπόν, ηρέμησαν μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου (φώτο), έστω κι αν η ομάδα παραμένει προβληματική. Δεν τρομάζει τον αντίπαλο.

Υπάρχει σιγουριά ότι οι παίκτες δεν θα επιτρέψουν να φθάσει το έργο στο απίθανο. Από κοντά και ο Φορτούνης, μνημονιακός κι αυτός, με Τσόρι και Καμπιάσο, όλοι μαζί για το έβδομο σερί πρωτάθλημα επί μεγαλομετόχου Μαρινάκη.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα δεν παίζεται την Κυριακή στη Λεωφόρο. Και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, δεν τρέχει τίποτα. Είπαμε.

Η αγωνία πήγε περίπατο μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, δηλαδή το τέλος των ηττών, αλλά και την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Από ποιόν να χάσει το πρωτάθλημα ο γάβρος; Όχι και από τον Πανιώνιο! Οι άλλοι τρεις δεν προλαβαίνουν.

Γιατί ο Μαρινάκης τα δίνει όλα να αγοράσει την Νότιγχαμ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags