Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός - "Βούλιαξε" τον Παναθηναϊκό και έφτασε τα 24 Κύπελλα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 20:27:00

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός - "Βούλιαξε" τον Παναθηναϊκό και έφτασε τα 24 Κύπελλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός - "Βούλιαξε" τον Παναθηναϊκό και έφτασε τα 24 Κύπελλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τον τελικό "Αιωνίων" στο Πόλο Ανδρών, επικρατώντας των Πρασίνων με το εμφατικό 14-4 στην Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μία επίδειξη δύναμης στον 23ο τελικό Κυπέλλου υδατοσφαίρισης, επικρατώντας με 14-4 του Παναθηναϊκού, στην Πάτρα, κατακτώντας το τρόπαιο και στους άνδρες, όπως έκαναν νωρίτερα και τα κορίτσια απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Ο κυρίαρχος των εγχώριων διοργανώσεων εδώ και 30 χρόνια, Ολυμπιακός, απέδειξε και σήμερα ότι εντός των τειχών δεν έχει αντίπαλο. Για 11η διαδοχική χρονιά (31η συνολικά) οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ποιος είναι το «αφεντικό» και πανηγύρισαν τον 24ο τίτλο τους και έκτο συνεχόμενο, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, που στην μόλις 2η παρουσία του στην καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού ηττήθηκε ξανά από τους Πειραιώτες, όπως είχε συμβεί και το 2015 στο Καρπενήσι (18-10).

Το «τριφύλλι» άντεξε για ένα οκτάλεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς από τα μισά της δεύτερης περιόδου και μετά οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ, φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση.


 
Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής που κατακτά το τρόπαιο μετά το 2004 και τον Βέσελιν Τζούχο, που επίσης καθόταν τότε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Για τους «ερυθρόλευκους» ήταν η τρίτη σερί επικράτηση επί των «πρασίνων» από την έναρξη της περιόδου, μετά τις νίκες στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος της Α1, με 20-5 στον Πειραιά και 15-7 στο Πάρκο Γουδή.

Παρά την ήττα του ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σιγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν με ξεγελά ο ΠΑΟΚ! Σαν... πόλεμος Ελλάς-Τουρκία στην Τούμπα - Πέτσινο πέναλτι στη Λεωφόρο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags