Facebook Pixel Sportdog.gr | Η καταξίωση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας! Τα τέσσερα βραβεία που πήρε η Kia
Άλλα Σπορ
| 2023-02-07 02:31:00

Η καταξίωση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας! Τα τέσσερα βραβεία που πήρε η Kia

Sportdog Team
Η καταξίωση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας! Τα τέσσερα βραβεία που πήρε η Kia

Η Kia έλαβε τέσσερις διακρίσεις στα GOOD DESIGN Awards 2022 για τα Niro, Concept EV9, EV Infotainment System και Magenta Design Infotainment System 2023.

Η Kia Corporation έλαβε τέσσερις διακρίσεις στα  GOOD DESIGN Awards 2022 για τα Niro, Concept EV9, EV Infotainment System και Magenta Design Infotainment System 2023.Το ολοκαίνουργιο Kia Niro διαθέτει μια τολμηρή και δυναμική σχεδίαση εμπνευσμένη από την περίφημη σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United» της μάρκας – συγκεκριμένα τον σχεδιαστικό πυλώνα «Joy for Reason». Η προοπτική εμπνέεται από τη φύση, ενώ η επιλογή χρωμάτων, υλικών και φινιρισμάτων επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της περιβαλλοντικά υπεύθυνης προσέγγισης της Kia στην κινητικότητα και ενός οράματος επιβατικού αυτοκινήτου προσανατολισμένου στο μέλλον.

Το Kia Concept EV9 ενσωματώνει τη δέσμευση της Kia για λύσεις βιώσιμης μετακίνησης, τις οποίες η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα μέσω του μελλοντικού της οράματος στην ψηφιακή παρουσίαση «Kia Sustainability Movement». Η σχεδίαση του πρωτότυπου οχήματος που ξεπερνά τα όρια είναι εμπνευσμένη από τη φύση και ενσωματώνει ανακυκλωμένα υλικά που αναπτύχθηκαν από εναποτιθέμενα απόβλητα που αφαιρέθηκαν από το εύθραυστο θαλάσσιο οικοσύστημα.

Τα συστήματα πολυμέσων Infotainment EV της Kia και  Magenta Design Infotainment System είναι ειδικά βελτιστοποιημένα για ηλεκτρικά οχήματα και βασίζονται σε μια σχεδιαστική προσέγγιση  εμπνευσμένη από το χαρτί. Τα βραβευμένα προϊόντα και το σύστημα λογισμικού της Kia επιβεβαιώνουν την ακλόνητη δέσμευση της μάρκας να επιταχύνει τη μετατροπή της σε πάροχο λύσεων βιώσιμης μετακίνησης, σύμφωνα με το motto της εταιρείας «Movement that inspires ».
 

ΠΗΓΗ: Star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags