Facebook Pixel "Ο Κοντονής χρησιμοποίησε τον Γκάλη"!
| 2016-06-16 15:42:00

"Ο Κοντονής χρησιμοποίησε τον Γκάλη"!

"Ο Κοντονής χρησιμοποίησε τον Γκάλη"!

Ο "ευρωκόουτς" Κώστας Πολίτης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το θέμα που έχει προκύψει με την ονομασία του ΟΑΚΑ, όπου μετά από απόφαση της κυβέρνησης θα λέγεται «Νίκος Γκάλης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πολίτη:

Η άποψή του για την ονομασία του ΟΑΚΑ:
«Η κυβέρνηση έχει τον πρώτο λόγο, εγώ λέω την άποψή μου. Είναι γνωστή η προσφορά του Νίκου Γκάλη, κανείς δεν μπορεί να μην δει τα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα. Εγώ είπα ότι το άθλημα είναι ομαδικό, εκτός αν θέλει η κυβέρνηση να το κάνει ατομικό. Μπάσκετ είναι, ομαδικό άθλημα λέγεται. Αν κάποιος θέλει να το κάνει ατομικό, ας προχωρήσει αυτήν την ιδέα. Δεν είναι θέμα γνώμης μου. Την αξία του Γκάλη δεν την αμφισβητεί κανένας. Πρώτα βραβεύεται η ομάδα και μετά τα ονόματα. Δεν έχω κάτι με τον Γκάλη, απλά λέω την άποψή μου».

Τι όνομα θα έπρεπε να έχει το ΟΑΚΑ: «Αν κάποιος έχει μια άλλη άποψη σημαίνει ότι έχουμε διαφορές; Για την αξία του Γκάλη δεν έχουμε διαφορές, αλλά για την αξία του υπουργού έχουμε. Το ΟΑΚΑ δεν θα έπρεπε να πάρει το όνομα κανενός, αλλά να υπάρξει μια πλακέτα με τα ονόματα της Εθνικής ομάδας. Ο Γκάλης έδινε το “συν”, αλλά δεν ήταν το άπαν».

Για το τι έπρεπε να κάνει η Πολιτεία: «Έπρεπε να βραβεύσει την ομάδα η Πολιτεία, όχι τον παίκτη. Σε ομαδικό σημείο έπρεπε να γίνει η βράβευση. Δεν είναι ο Γκάλης το θέμα. Σαν υπουργός ο Κοντονής έπρεπε να καλέσει τα παιδιά και από εκεί και πέρα να αποφασίσει τι θέλει. Δεν πήρε την άποψη κάποιου. Είμαι υπέρ του αθλήματος. Δεν φρόντισε να καλέσει την ομάδα ο υπουργός. Με την κυβέρνηση τα έχω. Όσοι κατεβαίνουν και θέλουν να κάνουν προβολή, χρησιμοποιούν τα μεγάλα ονόματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags