Facebook Pixel Ανατροπή με Σίνγκλετον; Απίστευτη κίνηση από Γιαννακόπουλο για να κρατήσει τον παικταρά!
| 2017-07-13 22:43:00

Ανατροπή με Σίνγκλετον; Απίστευτη κίνηση από Γιαννακόπουλο για να κρατήσει τον παικταρά!

Ανατροπή με Σίνγκλετον; Απίστευτη κίνηση από Γιαννακόπουλο για να κρατήσει τον παικταρά!

Οι Πράσινοι είπαν «όχι» στη Χίμκι, παρότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του από το ΝΒΑ. Θέλουν τον Αμερικανό και του χρόνου στο Τριφύλλι!
 

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον, καθώς η Χίμκι όχι μόνο επέστρεψε με νέα πρόταση, αλλά ήδη έλαβε και αρνητική απάντηση από τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι έκαναν τελικά την πρόταση 1.1 εκατ. ευρώ για τον Αμερικανό άσο, ωστόσο οι Πράσινοι ήταν και πάλι αρνητικοί, δείχνοντας έτσι πως θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα τους, έναν από τους καλύτερους ψηλούς της περσινής Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε μόνο στο «όχι», καθώς παράλληλα έκανε και νέα πρόταση ανανέωσης στον Σίνγκλετον, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, ώστε να γεφυρώσει την διαφορά που υπάρχει με την πρόταση της Χίμκι, η οποία ανέρχεται στα 1.7 εκατομμύρια δολάρια.

Στο Τριφύλλι θέλουν τον Σίνγκλετον και θα… δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν, αν και ήδη έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του από το ΝΒΑ, τον Τζάστιν Χάμιλτον (διαβάστε ποιος είναι δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags