Facebook Pixel Θα είναι στον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες;
| 2017-07-16 11:45:00

Θα είναι στον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες;

Θα είναι στον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες;

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, όσο πλησιάζει η ημερομηνία-σταθμός της 20ης Ιουλίου...

Πλέον, μοναδικός ανταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στον Κρις Σίνγκλετον, είναι το NBA, το οποίο θα κρίνει και την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται, πως στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει «NBAout» που του δίνει τη δυνατότητα να μεταβεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αν του γίνει πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του «μαγικού κόσμου». Βέβαια, σε αυτό υπάρχει και προθεσμία, με ημερομηνία λήξης την 20η Ιουλίου.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ζακ Όγκαστ. Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ που υπέγραψε φέτος στο «τριφύλλι» έχει επίσης όρο που του επιτρέπει να αγωνιστεί στο NBA αν έρθει πρόταση από εκεί. Η προθεσμία είναι η ίδια με αυτή του Σίνγκλετον, πράγμα που σημαίνει ότι σε τέσσερις μέρες από σήμερα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών.

Η 20η Ιουλίου, λοιπόν, είναι ημερομηνία… ρυθμιστής για την υπόθεση της παραμονής των δύο «ψηλών», με την αγωνία όλο και να αυξάνεται όσο η κλεψύδρα αδειάζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags