Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» του ψηλού στον ΠΑΟ - Tα δύο ονόματα που παίζουν δυνατά - Ποιον θα φέρει ο Γιαννακόπουλος;
| 2018-01-28 23:00:00

«Σκάει» του ψηλού στον ΠΑΟ - Tα δύο ονόματα που παίζουν δυνατά - Ποιον θα φέρει ο Γιαννακόπουλος;

Sportdog Team
«Σκάει» του ψηλού στον ΠΑΟ - Tα δύο ονόματα που παίζουν δυνατά - Ποιον θα φέρει ο Γιαννακόπουλος;

Ψήνεται η μεταγραφή για 5άρι στον Εξάστερο.

Σε λίγες ώρες υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό το θέμα της απόκτησης σέντερ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δώσει εντολή να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση με τον Τσάβι Πασκουάλ να ψάχνει παντού, προκειμένου να εντοπίσει τον ψηλό, που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Ο Τζέρεμι Εβανς, που πέρυσι έπαιξε στη Χίμκι, είναι ο πρώτος στόχος και οι «πράσινοι» θα τον περιμένουν μέχρι τις 8 του Φλεβάρη. Μέχρι τότε έχει ζητήσει χρόνο ο πρώην ψηλός των Γιούτα Τζαζ, ώστε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και να επιστρέψει έτσι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν δεν βρει, είναι πιθανόν να πάρει τον δρόμο για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ...

Δείτε τον Έβανς σε δράση:

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι ρίχνουν ματιές στον Ντρου Γκόρντον της Ζενίτ, αν και βέβαια δεν είναι εύκολο ο αδερφός του Ααρον Γκόρντον των Μάτζικ να βγει από το συμβόλαιο, που έχει με τη ρωσική ομάδα. 

Δείτε βίντεο του Ντρου Γκόρντον:

Επίσης, οι «πράσινοι» κοιτάζουν και προς Κίνα μεριά (για παίκτες που οι ομάδες τους δεν θα συνεχίσουν στα πλέι-οφ), αλλά και σε Eurocup, Τσάμπιονς Λιγκ. Για παίκτες, δηλαδή, που συμμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις, αλλά δεν θα συνεχίσουν από τη στιγμή που η ομάδα τους θα αποκλειστεί. 

Το μόνο σίγουρο μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη για να ενισχύσει την φροντ-λάιν του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags