Facebook Pixel Όσα είδε ο Μπλατ στο φιλικό με την Ούνικς Καζάν
| 2019-09-12 17:00:00

"Τρέλανε" Μπλατ ο Σπανούλης - Γι’ αυτό τον "έφτιαξε" - Τι έγινε με Πάντερ, Ρούμπιτ - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

του Pick n' Scroll
"Τρέλανε" Μπλατ ο Σπανούλης - Γι’ αυτό τον "έφτιαξε" - Τι έγινε με Πάντερ, Ρούμπιτ - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Είδατε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο; Γιατί... βράζει ο κόσμος;

Ο Ολυμπιακός έχασε σε ένα ακόμη φιλικό, αλλά σαφώς δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι πρόκειται για φιλικά παιχνίδια που τα αποτελέσματα δεν ενδιαφέρουν και πάνω από όλα λείπει η μισή ομάδα. 

Στη χθεσινή ήττα από την Ούνικς Καζάν ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε στην διάθεσή του έξι παίκτες: Πολ, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κουζμίνσκας. Έλειπαν, δηλαδή, οι τέσσερις βασικοί, που θα είναι οι Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Πολ και Παπανικολάου.

Πάντως, ο Μπλατ έχει αρχίσει να διαμορφώνει τα πρώτα συμπεράσματα και είναι ευχαριστημένος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος αφορά στην ομαλή επιστροφή στο παρκέ του Βασίλη Σπανούλη, μετά τον τραυματισμό του. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού εμφανίζεται σαν να μην έχει λείψει καθόλου. Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ούνικς "πέταγε", όπως λένε άνθρωποι που είδαν το φιλικό, αλλά και που μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει αυτά που περίμενε να δει από τους Πάντερ και Ρούμπιτ. Ήξερε ότι πήρε έμπειρους παίκτες και μέχρι στιγμής βλέπει από τον Πάντερ τη συνέπειά του στο σουτ και από τον Ρούμπιτ την πολύ καλή δουλειά μέσα και έξω από το καλάθι.

Χαπ και Μπόλντγουιν έχουν ταλέντο, ειδικά ο δεύτερος, δείχνουν πολύ καλά στοιχεία, αλλά θέλουν τον χρόνο τους. Ο Χαπ θέλει περισσότερο χρόνο γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζει επαγγελματικό μπάσκετ. Ο Μπόλντγουιν, που αγωνιζόταν στο ΝΒΑ, είναι η πρώτη φορά που παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη.

Όλοι πλέον περιμένουν το φιλικό της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς για να βγάλουν τα πρώτα κάπως ασφαλή συμπεράσματα. Είναι παιχνίδι που θα μαζέψει πολύ κόσμο, αλλά και θα το δει πολύς κόσμος, αφού θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει φέτος με χαμηλούς τόνους, αλλά είναι σίγουρος ότι θα κάνει την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα, αφού μάλιστα δεν θα είναι επιβαρυμένος, έχοντας μόλις ένα παιχνίδι την εβδομάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags