Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Όνομα-έκπληξη για το Τριφύλλι - Έρχεται με έτοιμη λίστα ο Πρίφτης - "Λύνει" το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2021-06-25 15:29:00

Όνομα-έκπληξη για Παναθηναϊκό - Έρχεται με έτοιμη λίστα ο Πρίφτης - "Λύνει" το μεγάλο πρόβλημα!

του Νίκου Στεργίου
Όνομα-έκπληξη για Παναθηναϊκό - Έρχεται με έτοιμη λίστα ο Πρίφτης - "Λύνει" το μεγάλο πρόβλημα!

Ο Έλληνας κόουτς έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και... τρέχει. Ο Παναθηναϊκός μετά την οριστική συμφωνία με τον προπονητή του, φουλάρει για τις μεταγραφές, καθώς έχει μείνει πίσω. Τα δύο ονόματα που προέκυψαν στο ρεπορτάζ.
 

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις με τον Δημήτρη Πρίφτη στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τους Πράσινους για να αρχίσει η συνεργασία τους - Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.


Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπάρξει άμεσα ανακοίνωση ακόμα και μετά τη συμφωνία, δεδομένου ότι ίσως οι Πράσινοι να περιμένουν την ανακοίνωση της Ούνικς που θα ευχαριστεί τον Πρίφτη για τη συνεργασία τους.


Η πληροφόρηση που υπάρχει αυτή την ώρα, πάντως, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον Πρίφτη να είναι η κατάλληλη λύση για τον Παναθηναϊκό. Προκειμένου να του δώσει την ταυτότητα που χρειάζεται αγωνιστικά, αλλά και για να παρουσιάσει άλλη εικόνα στο παρκέ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πρίφτης είναι πολύ πιθανό να φέρει μαζί του από την Ούνικς κάποιον παίκτη, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι ο Οκάρο Ουάιτ είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί από το ρόστερ της Ούνικς. Γιατί ο Πρίφτης έχει σε εκτίμηση και τον Τζον Μπράουν, που μπορεί να δώσει κάτω από τη ρακέτα στοιχεία που δεν έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός.

 

Η περίπτωσή του, όμως, δεν είναι ξεκάθαρη στο Καζάν, καθώς έχει επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μπράουν βρέθηκε στην Ούνικς μετά από απόφαση του Πρίφτη, και ξεκάθαρα είναι παίκτης που υπό τις οδηγίες του έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Για αυτό καλό είναι να κρατήσουμε το όνομά του σε κάποια άκρη του μυαλού μας, αν τελικά ο Πρίφτης γίνει οριστικά και επίσημα ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού. 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πάμπλουτος Έλληνας και δύο ξένοι για ΠΑΟ - Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι πρώτες μεταγραφές Πρίφτη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags