Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο... νέος Σπανούλης του ελληνικού μπάσκετ - Έβγαλε τη φανέλα του ΠΑΟ και έγινε ηγέτης στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-10-07 12:08:00

Ο νέος Σπανούλης του ελληνικού μπάσκετ - Έβγαλε φανέλα του ΠΑΟ, για να γίνει ηγέτης στον Ολυμπιακό

του Νίκου Στεργίου
Ο νέος Σπανούλης του ελληνικού μπάσκετ - Έβγαλε φανέλα του ΠΑΟ, για να γίνει ηγέτης στον Ολυμπιακό

Στην πρώτη του προπόνηση εμφανίστηκε με το Τριφύλλι στο σορτσάκι. Το sportdog.gr θυμίζει πώς ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ κατέληξε μέσα σε λίγα χρόνια από τον Άρη και την Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε όμως η ιστορία να ήταν διαφορετική και τώρα να έπαιζε στο ΟΑΚΑ με τα πράσινα;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το νέο ηγέτη του στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ φαίνεται ότι βρίσκουν οι Πειραιώτες, καθώς είναι σαφές ότι ο Αλέξανδρος έχει βρει το περιβάλλον που χρειάζεται για να παίξει και να διακριθεί ως πρώτος.

Ειδικά σε μια εποχή που ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται, σταδιακά, να κρεμάσει τη φανέλα του, ο Βεζένκοφ φαίνεται ότι μπορεί να πάρει τον ρόλο του ηγέτη, σε μια φυσική διάδοχη κατάσταση. Ο διεθνής Βούλγαρος άσος έκανε το ξεπέταγμα στον Άρη πριν από μερικά χρόνια, έπειτα πήγε στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2018, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.



Αλλά εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο διαφορετικά θα μπορούσε να είχε γραφτεί η ιστορία, πριν ο Βεζένκοφ υπογράψει στον Άρη. Και μιλάμε για την ιστορία τού ελληνικού μπάσκετ, καθώς φαντάζεστε τον Βούλγαρο να φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

Ο Βούλγαρος είχε δοκιμάσει στην ακαδημία τού Παναθηναϊκού την τύχη του, αλλά οι Πράσινοι τον είχαν "κόψει" και έτσι είχε βρεθεί, το 2011, στον Άρη! Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στην πρώτη του προπόνηση με τους Κίτρινους, ο Βεζένκοφ φορούσε το σορτσάκι του Παναθηναϊκού!

Ο λόγος; Γιατί μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε προλάβει να προμηθευτεί αθλητικό υλικό και έκανε προπόνηση με το πράσινο σορτσάκι με το τριφύλλι!

Φανταστείτε δηλαδή να τον είχε κρατήσει ο Παναθηναϊκός στις ακαδημίες του τότε και, σταδιακά, να τον είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα του, πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί, τώρα, ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπό του το νέο του ηγέτη...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Απόφαση Γιαννακόπουλου - Πολλά εκατομμύρια και... Ζοτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags