Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Νέο ρεπορτάζ για το μέλλον του Σφαιρόπουλου - "Δεν θέλει να τον απολύσει η Μακάμπι, αλλά..."
| 2021-12-28 18:57:00

Νέο ρεπορτάζ για το μέλλον του Σφαιρόπουλου - "Δεν θέλει να τον απολύσει η Μακάμπι, αλλά..."

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ για το μέλλον του Σφαιρόπουλου - "Δεν θέλει να τον απολύσει η Μακάμπι, αλλά..."

Η Ομάδα του Λαού μπορεί να μη θέλει να απολύσει τον Έλληνα τεχνικό, όμως οι πολλές και μάλιστα συνεχόμενες ήττες έχουν προκαλέσει προβληματισμό με τα πάντα να είναι ανοιχτά.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Σε περίοδο βαθιάς κρίσης έχουν μπει στην Μακάμπι, μιας και η ομάδα μετράει επτά σερί ήττες στην Euroleague, αλλά έχασε και από την Χαποέλ για το πρωτάθλημα, κάτι που κάνει τον αγώνα της Τετάρτης (29/12) με την Μονακό... τελικό, με τον Έλληνα τεχνικό να φαίνεται πως παίζει το... κεφάλι του.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι πολύ άσχημο, με τον Νάναλι να είναι εκτός ροτέισον, ενώ υπάρχει και... γκρίνια και για τον Ουίλμπεκιν, ενώ στο Ισραήλ αναφέρουν πως η Μακάμπι θέλει να κρατήσει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, όμως αν δεν έρθουν αποτελέσματα θα υπάρξει απόλυση, με την Walla να αναφέρει πως αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχωρήσει το όνομα που ακούγεται από την εγχώρια αγορά είναι αυτό του Γκάι Γκούντες, που πρόσφατα απολύθηκε από την Μακάμπι Ρισόν και υπήρξε βοηθός στην ομάδα ην περίοδο 2010-2014 και 2017-2018, αλλά και ως head coach τη σεζόν 2014-2015.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags