Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Δεν το δέχομαι αυτό για τον ΠΑΟ - Πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ - Έχει απαντήσεις ο Γιαννακόπουλος"
Μπάσκετ
| 2022-02-21 17:58:00

"Δεν το δέχομαι αυτό για τον ΠΑΟ - Πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ - Έχει απαντήσεις ο Γιαννακόπουλος"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν το δέχομαι αυτό για τον ΠΑΟ - Πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ - Έχει απαντήσεις ο Γιαννακόπουλος"

Η απουσία του Παπαπέτρου και οι... βοήθειες στον Ολυμπιακό για την κούπα. Ο Ανδρέας Παπαντωνίου σχολιάζει στο Sportdog.gr την εικόνα του Παναθηναϊκού στον τελικού του Κυπέλλου, διαφωνεί ξεκάθαρα με την «κούραση» στο τελευταίο δεκάλεπτο και εξηγεί γιατί πρέπει να σχεδιαστεί ξανά από την αρχή η ομάδα του Τριφυλλιού!

Στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον τελικό τού Κυπέλλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Ανδρέας Παπαντωνίου, παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού και με μεγάλη θητεία στα παρκέ.

 

Τι συνέβη στην 4η περίοδο και έπαθε μπλακ άουτ; Τι βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό και ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού έλειψε πολύ από τον Πρίφτη; Ακόμα, τι χρειάζεται να αλλάξει για να είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ξανά κεντρική πρωταγωνίστρια; Οι απαντήσεις στο sportdog...

 

"Περίεργα σουτ ο Νέντοβιτς - Μείναμε από δυνάμεις; - Αυτό βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό"

 

"Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω από αυτό το παιχνίδι είναι το μπλακ άουτ στην 4η περίοδο. Είχαμε δυνάμεις στην αρχή, μπήκαν τα σουτ, βάζει και ο Νέντοβιτς κάτι περίεργα σουτ. Αλλά δεν μπορεί διαρκώς να παίρνει το ματς με τα τρίποντα. Πόσα θα μπουν;", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος των Πράσινων.

 

Τι έγινε στο μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού;

 

"Μείναμε από δυνάμεις; Δεν θέλω να το δεχτώ, δεν γίνεται ομάδα Ευρωλίγκας να μην έχει δυνάμεις. Για αυτό ετοιμάζεται η ομάδα, για αυτό κάνει προετοιμασία, για να έχει δυνάμεις σε όλα τα παιχνίδια. Πολύ περισσότερο σε αυτά που είναι σημαντικά. Βέβαια τον βοήθησαν πολύ τον Ολυμπιακό οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλοι οι τρεις που μπήκαν στο παρκέ. Αλλά στον Παναθηναϊκό, πια, το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι μετά από μια μεγάλη νίκη μπορεί να περιμένουμε μια ήττα από τη Λάρισα, για παράδειγμα. Άρα η ομάδα έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, θα πρέπει κάτι να αλλάξει".

 

"Εκεί τελείωσε το παιχνίδι - Αυτός έλειψε πολύ από τον Παναθηναϊκό - Έχει τις απαντήσεις ο Γιαννακόπουλος"

 

Ο Πρίφτης πάντως παρουσιάστηκε διαβασμένος Πρίφτης, αλλά δεν είχε απαντήσεις στην 4η περίοδο.

 

"Βραχυκυκλώσαμε, δεν πήραμε πόντους, μπήκαν του σουτ του Ολυμπιακού, ε, τελείωσε το παιχνίδι". 

 

Πόσο σημαντική ήταν για τον Παναθηναϊκό η απουσία του Παπαπέτρου;

 

"Πάρα πολύ! Μα το έχω ξαναπεί ότι η σπονδυλική στήλη τού Παναθηναϊκού είναι ο Παπαγιάννης, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς. Όταν λείπει ο ένας, η ομάδα έχει πρόβλημα. Ειδικά όταν αυτός ο ένας είναι ο αρχηγός, που σίγουρα θα έδινε βοήθειες στο σκοράρισμα - Ειδικά στην 4η περίοδο".

 

Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

 

"Φυσικά και μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερα. Πήγαμε στο ΣΕΦ και κερδίσαμε φέτος, σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η φανέλα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο".  

 

Νωρίτερα είπατε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν θέλει ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ξανά πρωταγωνιστής. Βλέπετε εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο;

 

"Θα πρέπει να σχεδιαστεί ξανά ο Παναθηναϊκός και να γίνει κατανοητό τι θέλει να κάνει. Θέλει να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα; Θέλει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη; Τι δυνατότητες υπάρχουν. Στο διοικητικό σκέλος, δεν πίστευα ποτέ ότι ο Γιαννακόπουλος θα άφηνε την ομάδα, αλλά αυτός ξέρει τι θέλει να κάνει. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι αυτής της οικογένειας. Μόνο ο Δημήτρης έχει τις απαντήσεις". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν αντέχεται άλλο, Γιαννακόπουλε δώσε λύση - Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Τραγικός Γιόβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags