Facebook Pixel Γιώργος Βόβορας: Αποκαλύψεις για ΠΑΟ - Αυτό είναι το πρόβλημα του Πονίτκα - Η παρέμβαση που άλλαξε τα πάντα στο ημίχρονο
| 2023-01-27 00:52:00

Αποκαλύψεις για ΠΑΟ - Αυτό είναι το πρόβλημα του Πονίτκα - Η παρέμβαση που άλλαξε τα πάντα στο ημίχρονο

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για ΠΑΟ - Αυτό είναι το πρόβλημα του Πονίτκα - Η παρέμβαση που άλλαξε τα πάντα στο ημίχρονο

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ζαλγκίρις ο Γιώργος Βόβορας που αρχικά αποκάλυψε το πρόβλημα που αποκόμισε ο Πολωνός παίκτης της ομάδας, αλλά και η ομιλία που έγινε στο ημίχρονο και άλλαξε τα πάντα στη συνέχεια.

Γιώργος Βόβορας: Σε δύο σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέροντας αρχικά ότι ο Ματέους Πονίτκα έχει υποστεί διάστρεμμα και περιμένουν τις εξετάσεις για να φανεί ο χρόνος αποθεραπείας, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομιλία που έκανε στο ημίχρονο ο Βασίλης Παρθενόπουλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας.

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσβεύσει αυτή την εικόνα. Είπαμε δεν μπορεί να . Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σεβασμός στον σύλλογο και στον ιδρώτα μας. Να κρατήσουμε αυτή την αντίδραση αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια, να μην είναι μόνο για ένα ημίχρονο».

Για την ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο: «Εβγαλε συναισθήματα μιλώντας μας και βλέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ηταν πολύ σημαντικό και να κρατήσουμε την αντίδραση. Να χτίσουμε πράγματα πάνω σε αυτό».

Για αυτά που άλλαξαν οι «πράσινοι» στην επανάληψη: «Είχαμε επιθυμία στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο, στην ενέργεια. Η Euroleague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα και χρειάζεται αυτή η μαχητική νοοτροπία. Ετσι κάνει η Ζαλγκίρις, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Για αυτά που θα πρέπει να κάνει το «τριφύλλι»: «Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να είμαστε συνεπείς».

Για τον τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αύριο θα κάνουμε εξετάσεις», είπε ο Γιώργος Βόβορας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λι… αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό - Φήμες για Έλληνα ψηλό στο ΟΑΚΑ - Έρχονται δύσκολα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags