Facebook Pixel O παίκτης που αποθέωσε ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2023-01-31 23:20:00

O παίκτης που αποθέωσε ο Μπαρτζώκας

Sportdog Team
O παίκτης που αποθέωσε ο Μπαρτζώκας

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Παπανικολάου!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός και πήρε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του MVP, Κώστα Παπανικολάου.

Όσα σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Ολυμπιακού: 

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στην πρώτη περίοδο, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε τα ανοικτά σουτ και βάζαμε τα τρίποντα. Είχαμε πολλά ανοικτά σουτ και υψηλό ποσοστό ευστοχίας. 

Είχαμε περισσότερη πίστη στο πως πρέπει να παίξουμε στη συνέχεια. Αναποκριθήκαμε στην τέταρτη περίοδο όταν η Φενέρ μείωσε στους 13 πόντους, αλλά όχι λιγότερο και εκεί έβαλε το κρίσιμο τρίποντο ο Ουόκαπ που καθάρισε το παιχνίδι. 

Για τον Παπανικολάου: «Είναι ο αρχηγός μας. Είχε πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι σήμερα με 21 πόντους, αλλά κάνει ότι χρειάζεται η ομάδα στο παρκέ με ριμπάουντ, άμυνες, ασίστ. Εχει δύο Ευρωλίγκες και άλλα τόσα Final Four...

Και συνέχισε: «Ημασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, η Φενέρ είχε σκαμπανεβάσματα, όμως και εμείς είχαμε τις απουσίες του Σλούκα και του Πίτερς. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όποια είναι η κατάσταση σημασία έχει η προσέγγιση του αγώνα. Πρέπει να παίζουμε πάντα ενωμένοι και έτσι κοντρολάρεις το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags