Facebook Pixel Πολεμική μηχανή ο Ολυμπιακός, "παραμύθια" για διαιτησία - Αυτόν υπογράφουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-02-01 00:03:00

Πολεμική μηχανή ο Ολυμπιακός, "παραμύθια" για διαιτησία - Αυτόν υπογράφουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Πολεμική μηχανή ο Ολυμπιακός, "παραμύθια" για διαιτησία - Αυτόν υπογράφουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

Γιατί κλείνει θέση στο F4 και ποιος θα συναντηθεί με τους προέδρους; Οι Πειραιώτες ήταν εκπληκτική και... ισοπέδωσαν την Φενέρ που διαμαρτύρεται χωρίς λόγο για τη διαιτησία, ενώ ήδη η διοίκηση χτίζει την ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έκανε πάλι «σκόνη και θρύψαλα» την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και καλπάζει ολοταχώς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες έπαιξαν τρομερό μπάσκετ και άλωσαν την «Ulker Arena», κάνοντας 12.000 Τούρκους να μην μπορούν να βγάλουν φωνή. Τη μόνη φωνή, που έβγαλαν, ήταν για την διαιτησία, αλλά τα παράπονά τους ήταν πέρα για πέρα αδικαιολόγητα. Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός, που κάποια στιγμή προηγήθηκε και με 46-16, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφάνισε για μία ακόμη φορά μία τρομερή πολεμική μηχανή, που σκόρπισε φόβο μέσα στην Τουρκία. Η άμυνα ήταν για σεμινάριο, στην επίθεση οι «ερυθρόλευκοι» πέταγαν «φωτιές» και με αυτόν τον τρόπο ήρθε ο περίπατος. Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν παρόντας σε άμυνα και επίθεση, ο Τόμας Γουόκαπ ήταν…όλη η ομάδα. Για μία ακόμη φορά ο Αμερικάνος έκανε τα πάντα και δεν θα αργήσει η ώρα, που οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

 

Επέκταση θα γίνει και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποός επίσης ήταν σπουδαίος στην Πόλη. Ο διεθνής γκαρντ έχει κι αυτός συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τις δύο βαριές ήττες από τον Ολυμπιακό έβγαλε το καπέλο του στην ομάδα του Πειραιά, στεκόμενος στο υψηλό επίπεδο μπάσκετ, που παίζει.

Για την ομάδα του ο Ελληνας προπονητής είναι γενικά ευχαριστημένος καθώς είναι στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας και στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με την Εφές, σε ένα ΣΕΦ, που θα είναι κατάμεστο. Αν πάρει και εκεί τη νίκη, τότε πολύ δύσκολα θα του ξεφύγει ένα πλεονέκτημα της έδρας, που ισοδυναμεί εν πολλοίς με πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Κάουνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μοναξιά της... κορυφής για Ολυμπιακό μετά την Πόλη - Για αυτό είναι σημαντική η νίκη με Φενέρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags