Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το παράδειγμα Γκριγκόνις το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2023-02-02 00:21:00

Το παράδειγμα Γκριγκόνις το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς!

Το παράδειγμα Γκριγκόνις το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς!

Ο Γκριγκόνις φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να βοηθήσει παίκτες που γίνονται καλύτεροι μέσα από την ίδια την ομάδα. Γι' αυτό βλέπουμε Μπέικον και Λι να ξεχωρίζουν, όντας περιφερειακοί δηλαδή που παίζουν κατά βάση για τον εαυτό τους. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Μη γελιόμαστε. Κανείς δεν περίμενε ο φετινός Παναθηναϊκός να πάει και να πάρει διπλό μες στη Ρεάλ. Και μόνο που κάπως πάλεψε στην τρίτη περίοδο στη Μαδρίτη, αρκετό ήταν. Όχι φυσικά για το πραγματικό μέγεθος του συλλόγου, αλλά για τη φετινή μετριότητα στην οποία μας έχει εθίσει η ομάδα.

Αναλύσεις για το τι δεν κάνει καλά το Τριφύλλι δεν χρειάζονται άλλες. Τα έχουμε πει τόσες φορές, που τείνουμε να γίνουμε βαρετοί. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε τη "δουλειά" του Ντέγιαν Ράντονιτς, μέσα από την εικόνα ενός συγκεκριμένου παίκτη. Του Μάριους Γκριγκόνις. Το παράδειγμα Γκριγκόνις είναι το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς. Ένας σύγχρονος γκαρντ με επιθετικό ταλέντο μεγάλο, με υψηλό μπασκετικό iq, έχει φτάσει να είναι από κομμένος μέχρι εκτός ροτέισον σχεδόν, επειδή ο Μαυροβούνιος δεν έχει τον τρόπο να τον αξιοποιήσει.

Ο Γκριγκόνις φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να βοηθήσει παίκτες που γίνονται καλύτεροι μέσα από την ίδια την ομάδα. Γι' αυτό βλέπουμε Μπέικον και Λι να ξεχωρίζουν, όντας περιφερειακοί δηλαδή που παίζουν κατά βάση για τον εαυτό τους. Είναι πραγματικά κρίμα ο Λιθουανός να "καεί" τόσο... φθηνά, χωρίς να μπορέσει ένας κατάλληλος προπονητής να τον αξιοποιήσει όπως πρέπει.

Είναι δεδομένο ότι Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης θα δώσουν λύσεις. Ωστόσο το θέμα με τον Ράντονιτς στον πάγκο συνεχίζει να υφίσταται. Και όσο ο Μαυροβούνιος παραμένει στη θέση του, λίγα πράγματα στην ουσία μπορούν ν' αλλάξουν. Μακάρι το άμεσο μέλλον να μας διαψεύσει...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πιστεύει κανείς τον Ράντονιτς, "λίγοι" στη Μαδρίτη - Τα… σκάει ο Γιαννακόπουλος για νέο Μπέικον!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags