Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν πιστεύει κανείς τον Ράντονιτς, "λίγοι" στη Μαδρίτη - Τα… σκάει ο Γιαννακόπουλος για νέο Μπέικον!
Μπάσκετ
| 2023-02-02 00:09:00

Δεν πιστεύει κανείς τον Ράντονιτς, "λίγοι" στη Μαδρίτη - Τα… σκάει ο Γιαννακόπουλος για νέο Μπέικον!

του Pick n' Scroll
Δεν πιστεύει κανείς τον Ράντονιτς, "λίγοι" στη Μαδρίτη - Τα… σκάει ο Γιαννακόπουλος για νέο Μπέικον!

Η απογοητευτική εμφάνιση και η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο ΟΑΚΑ. Γιατί στο Τριφύλλι προβληματίστηκαν με όσα είδαν κόντρα στη Ρεάλ, το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια με τον Μαυροβούνιο προπονητή και οι πιθανότητες για έναν ακόμα πολύ καλό παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πανηγυρικά την προηγούμενη εβδομάδα την Ζαλγκίρις, πριν από μερικές μέρες δεν είχε προβλήματα με τον Ιωνικό και θα περίμενε κανείς να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στην Ρεάλ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και μάλιστα το τελικό 83-68 είναι κολακευτικό για τους «πράσινους». Ας όψεται η χαλάρωση των Μαδριλένων ή μάλλον το γεγονός ότι δεν έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά και ο Πάρις Λι, ο οποίος προσπάθησε και τα κατάφερε στο τέλος να κρατήσει την διαφορά σε λογικά πλαίσια.

Δεν περίμενε κανείς από τον Παναθηναϊκό να πάει να κερδίσει την Ρεάλ, περίμενε, όμως, να δει τους παίκτες του να βγάζουν «φλόγες» στην Μαδρίτη. Μάλλον, όμως, το αντίθετο έγινε και έτσι προέκυψε η εύκολη ήττα. Ο Ντουέιν Μπέικον στο ημίχρονο είπε λίγα πράγματα, που, όμως, αποτύπωσαν όλη την αλήθεια  («πρέπει να αλλάξουν πολλά»), ενώ βέβαια δεν είναι εύκολο να προχωρήσει έτσι η ομάδα, έχοντας έναν προπονητή, που δεν τον πιστεύει κανείς.

Προχωράει, όμως, έτσι και ακόμη και με αυτό το δεδομένο υπάρχει ελπίδα μήπως και γίνει κάτι καλό στο φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου στην Κρήτη. Το ρόστερ θα είναι πιο δυνατό, αφού αποκτήθηκε ο σπουδαίος σουτέρ Ματ Τόμας και ο χρήσιμος Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, αλλά σε ένα παιχνίδι πολλά μπορούν να γίνουν. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για αναμέτρηση, που αφορά στους «αιώνιους».

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει ανοιχτό παράθυρο μήπως κάνει μία ακόμη μεταγραφή, αυτός, όμως, δεν θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ έχει υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Φενέρ και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να υπάρξει άμεσο διαζύγιο. Να πάρει κι άλλον ξένο παίκτη ο Παναθηναϊκός θεωρείται πολύ δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο με όσα συμβαίνουν φέτος.

Αν παρουσιαστεί, δηλαδή, μία ευκαιρία σαν τον Μπέικον και τον Ματ Τόμας, δεν αποκλείεται να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη ο Γιαννακόπουλος και να γίνει μία ακόμη μεταγραφή.

Αλλωστε ο Ουόλτερς δεν δείχνει σε καλή κατάσταση (σε αντίθεση με τον Πάρις Λι, που εντυπωσιάζει), ενώ ο Πονίτκα, που είναι πολύ χρήσιμος, είναι τραυματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν παίρνει το ΟΑΚΑ για να πουλήσει - Άστοχη τοποθέτηση Αγραβάνη - Θα πληρώσει ο Ράντονιτς αν..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags