Facebook Pixel Πιέρια Χένρι: "Βόμβα" από τον GM της Μπασκόνια - "Δεν βρέθηκε θετικός ο Χένρι" - Για αυτό λύθηκε το συμβόλαιό του
| 2023-02-02 23:14:00

"Βόμβα" από τον GM της Μπασκόνια - "Δεν βρέθηκε θετικός ο Χένρι" - Για αυτό λύθηκε το συμβόλαιό του

Sportdog Team
"Βόμβα" από τον GM της Μπασκόνια - "Δεν βρέθηκε θετικός ο Χένρι" - Για αυτό λύθηκε το συμβόλαιό του

Θέση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών από τον Αμερικανό γκαρντ πήρε ο General Manager της ομάδας από την Χώρα των Βάσκων.

Φέλιξ Φερνάντεθ: Κατηγορηματικός ήταν ο General Manager της Μπασκόνια σε δηλώσεις του, διαψεύδοντας τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Πιέρια Χένρι τονίζοντας ότι η ακύρωση του συμβολαίου του Αμερικανού έγινε λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται τώρα, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη.

«Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία. Η ακύρωση του συμβολαίου του έχει να κάνει με τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε το καλύτερο για όλους. Θέλουμε το καλό του Χένρι, ο οποίος είναι ο βασικός χαμένος, αλλά φυσικά και η ομάδα, όπως και οι φίλοι του μπάσκετ. Γι’ αυτό ελπίζουμε να βρεθεί λύση το συντομότερο.

Ο παίκτης είναι ευγνώμων για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει, τόσο από την ομάδα, όσο και από τους φιλάθλους. Κι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τον Χένρι. Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, χαρισματικός και πολύ καλός παίκτης. Αυτή την στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον», είπε ο Φέλιξ Φερνάντεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ - Αποχώρησε ο Μαρινάκης - "Καυγάς" με ΑΕΚ για το... στοίχημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags