Facebook Pixel Euroleague: Έδειξε... σφυγμό και ελπίζει το Μιλάνο με τη νίκη κόντρα σε Αστέρα - Λύγισε τη Βαλένθια σε... θρίλερ η Μακάμπι
Μπάσκετ
| 2023-02-02 23:42:00

Έδειξε... σφυγμό και ελπίζει το Μιλάνο με τη νίκη κόντρα σε Αστέρα - Λύγισε τη Βαλένθια σε... θρίλερ η Μακάμπι

Sportdog Team
Έδειξε... σφυγμό και ελπίζει το Μιλάνο με τη νίκη κόντρα σε Αστέρα - Λύγισε τη Βαλένθια σε... θρίλερ η Μακάμπι

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 74-68 του Ερυθρού Αστέρα για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, για να ανέβει στις οκτώ νίκες την ώρα που οι Σέρβοι απογοήτευσαν ξανά μετά από το ντέρμπι του Βελιγραδίου. Ο Γουέιντ Μπάλντουιν έβαλε το μεγάλο καλάθι, η Μακάμπι έφυγε από τη Βαλένθια με σπουδαίο διπλό (94-93) και έπιασε τους Ισπανούς στο 12-11 μετά από την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας: Η σεζόν της στην Ευρώπη έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χαθεί, όμως η Αρμάνι συνεχίζει να παλεύει και το βράδυ της Πέμπτης (2/2) έδειξε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει κι ας έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την οκτάδα και τα playoffs της EuroLeague.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα επικράτησε με 74-68 του Ερυθρού Αστέρα για την 22η αγωνιστική, με τον Μπίλι Μπάρον να ξεχωρίζει στο σκοράρισμα και αρκετούς να ακολουθούν σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν είχε αρκετή ποιότητα, είχε όμως όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα.

Στο 8-15 ανέβηκε η Αρμάνι (4-8 εντός και 4-7 εκτός έδρας), την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας έπεφτε στο 10-13 (6-5 εντός και 4-8 εκτός έδρας) καθώς διανύει μία περίεργη φάση μετά από την ήττα από την Παρτίζαν στη Χάλα Πιονίρ.

Ο Λούκα Βιλντόσα δεν έκανε καλή εμφάνιση και δεν ήταν ο ηγέτης που είχε ανάγκη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο Μπεν Μπέντιλ πάλευε μόνος απέναντι στην πρώην ομάδα του και δεν βρήκε βοήθειες από τους Νέντοβιτς - Πετρούσεβ που έμειναν χαμηλά.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκαρσία, Ντιφαλά, Μπάλακ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-18, 45-32, 59-49, 74-68

Βαλένθια - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δεν ήταν ματς με ξεκάθαρο φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ και η Βαλένθια με τη Μακάμπι απέδειξαν ότι είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο το βράδυ της Πέμπτης (2/2) καθώς είχαν και σπουδαία, αλλά και απογοητευτικά διαστήματα.

Στο φινάλε η ομάδα του Τελ Αβίβ ήταν αυτή που χαμογέλασε, με τον Γουέιντ Μπάλντουιν να βάζει το μεγάλο καλάθι για το 92-94 πριν οι Χάρπερ - Τζόουνς αστοχήσουν σε βολή και τρίποντο αντίστοιχα.

Στο 12-11 ανέβηκε η Μακάμπι (9-1 εντός και 3-10 εκτός έδρας), που έχει πλέον δύο νίκες απέναντι στους Ισπανούς και συνεχίζει με στόχο την οκτάδα που οδηγεί στα playoffs της EuroLeague.

Στο 12-11 έπεσε η Βαλένθια (7-6 εντός και 5-5 εκτός έδρας), που δέχθηκε 34 πόντους στην τρίτη περίοδο και γκρέμισε όσα είχε χτίσει στο πρώτο μέρος.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λοτερμόσερ, Νίκολιτς, Ράκις

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-24, 55-45, 78-79, 93-94

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags