Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βράζουν" στον ΠΑΟ για τη φάση Γκριγκόνις - "Φωτιές" Γιαννακόπουλου - "Νέοι κανόνες εναντίον μας..."
Μπάσκετ
| 2023-02-04 00:24:00

"Βράζουν" στον ΠΑΟ για τη φάση Γκριγκόνις - "Φωτιές" Γιαννακόπουλου - "Νέοι κανόνες εναντίον μας..."

Sportdog Team
"Βράζουν" στον ΠΑΟ για τη φάση Γκριγκόνις - "Φωτιές" Γιαννακόπουλου - "Νέοι κανόνες εναντίον μας..."

Οι Πράσινοι προχωρούν σε επίσημη διαματυρία για την διαιτησία στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, την ώρα που και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα ποστάρισμα-"φωτιά" για τη φάση του Γκριγκόνις.

Παναθηναϊκός: Για ένα ακόμα παιχνίδι το Τριφύλλι έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπασκόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε επίσημη διαμαρτυρία προς την Ευρωλίγκα, με αφορμή την απίστευτη φάση του Μάριους Γκριγκόνις.

Σε αυτή τη φάση οι διαιτητές της αναμέτρησης στη Βιτόρια δεν ακολούθησαν τον κανονισμό, την γύρισαν πίσω και έδωσαν αντιαθλητικό σε βάρος του Λιθουανού άσου του Παναθηναϊκού, ακυρώνοντας και τρίποντο του Μπέικον που είχε μπει αρκετά μετά.

Ο Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Ματέι Μπολτάουζερ, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Τόμας Τραβίτσκι, ενώ τα έχει κυρίως με τον πρώτο, που πήρε πάνω του τη φάση του Γκριγκόνις.

Φυσικά, τα σφυρίγματα των διαιτητών δεν πέρασαν ασχολίαστα και από τον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ, ο οποίος έκανε χαρακτηριστική ανάρτηση για την επίμαχη φάση με τον Γκριγκόνις, απορώντας για το αν υπάρχουν "νέοι κανόνες, μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξένο σώμα" ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ, τον... τελειώνει ο Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Έλληνα κόουτς!

Δείτε το ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags