Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επιστροφή-έκπληξη για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Χτυπούν" δύο Έλληνες - Σούπερ σεζόν στο εξωτερικό!
Μπάσκετ
| 2023-02-06 22:33:00

Επιστροφή-έκπληξη για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Χτυπούν" δύο Έλληνες - Σούπερ σεζόν στο εξωτερικό!

του Pick n' Scroll
Επιστροφή-έκπληξη για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Χτυπούν" δύο Έλληνες - Σούπερ σεζόν στο εξωτερικό!

Οι πιθανές αποχωρήσεις σε ΟΑΚΑ-ΣΕΦ και το πλάνο των διοικήσεων. Γιατί πρέπει να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο, οι ελάχιστες επιλογές στην αγορά και ο πρώην που έχει παίξει με τις φανέλες των δύο και το καλοκαίρι θα απασχολήσει και πάλι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προσπάθειά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη με το διαφαινόμενο ραντεβού τους στον ημιτελικό του φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου να είναι αυτό, που κεντρίζει. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά σε ένα ματς μία και έξω ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να είναι ενισχυμένος καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ματ Τόμας και του Δημήτρη Αγραβάνη.

Οι δύο «αιώνιοι» κοιτάνε το τώρα, αλλά έχουν το μυαλό τους και στην επόμενη χρονιά. Και κυρίως στο ελληνικό στοιχείο, που θα έχουν στα ρόστερ τους. Ο Παπανικολάου με τον Σλούκα οδεύουν στα 33 τους. Στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης είναι πιθανό να φύγει και είναι πιθανό να μην πάει ο Μήτογλου. Οπότε θα υπάρχει θέμα.

Ετσι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός κοιτάζουν πως θα μπορέσουν να ενισχύσουν όσο γίνεται καλύτερα το ελληνικό τους στοιχείο. Σλούκας, Παπανικολάου και Παπαγιάννης δεν υπάρχουν στην αγορά. Δεν υπάρχει τέτοια ποιότητα. Επομένως οι «αιώνιοι» θα κοιτάξουν να πάρουν ό, τι καλύτερο μπορούν. Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να είναι δύο περιπτώσεις, που μπορεί να απασχολήσουν.

 

Ο Χαραλαμπόπουλος έχει περάσει και από Παναθηναϊκό και από Ολυμπιακό. Πλέον στα 26 του έχει ωριμάσει και κάνει μία καλή χρονιά στην Ιταλία με την Πέζαρο.

Ο Ρογκαβόπουλος μετά την ΑΕΚ και τον Προμηθέα έχει βρει την υγειά του στην Τουρκία και την Μερκεζεφέντι. Κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και σίγουρα θα είναι στην κλήση της Εθνικής. Οι «αιώνιοι» παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να το προχωρήσουν περισσότερο.

Τόσο ο Χαραλαμπόπουλος όσο και ο Ρογκαβόπουλος δεν είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά. Όμως το ελληνικό στοιχείο είναι περιζήτητο και πρόκειται για δύο παίκτες, που χωράνε σε ρόστερ ομάδων της Ευρωλίγκας. Εστω και για παγκίτες.

Τα ονόματά τους το πλέον λογικό είναι ότι θα τα θυμηθούμε το καλοκαίρι. Ειδικά του Ρογκαβόπουλου, που κάνει πολύ καλή χρονιά στο τουρκικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 στόχος των Αγγελόπουλων ο Μήτογλου - Κόλπο γκρόσο και με ξένο σέντερ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags