Facebook Pixel Ντίνος Μήτογλου: Αγραβάνης και Ράντονιτς αποκάλυψαν την... πικρή αλήθεια για Μήτογλου - "Παράθυρο" για την Κίνα!
| 2023-02-08 14:49:00

Αγραβάνης και Ράντονιτς αποκάλυψαν την... πικρή αλήθεια για Μήτογλου - "Παράθυρο" για την Κίνα!

του Γιώργου Κτενά
Αγραβάνης και Ράντονιτς αποκάλυψαν την... πικρή αλήθεια για Μήτογλου - "Παράθυρο" για την Κίνα!

"Δεν τους αφήνουν να πέσει η ποινή παρακάτω, δεν μπορούν γιατί..."! Πότε θα επιστρέψει ο Έλληνας άσος στα παρκέ, τι συμβαίνει με την WANDA και γιατί στο Τριφύλλι ήξεραν την απόφαση εδώ και μέρες.
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν ήταν ακριβώς κεραυνός εν αιθρία η απόφαση για καμπάνα 32 μηνών στον Ντίνο Μήτογλου, όπως πληροφόρησε το sportdog άνθρωπος του μπάσκετ που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά μέσα και έξω από το παρκέ.

"Είναι μεγάλη ποινή, βαριά καμπάνα. Θεωρώ ότι θα παίξει το 2024 ξανά, όχι νωρίτερα", ανέφερε ο συνομιλητής μας στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η Wanda και η FIBA έχουν κάνει πολλές παρατηρήσεις, είναι αδίστακτοι, δεν είναι όπως παλιά. Γιατί είναι μεγάλη μάστιγα το ντόπινγκ μεγάλη και πρέπει να είναι προσεκτικοί".

Στο εύλογο ερώτημά μας αν μπορεί να μειωθεί η ποινή του Μήτογλου, ακούσαμε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής: "Δεν μπορούν να το κατεβάσουν κι άλλο γιατί τους την πέφτουν. Κανονικά 48 μήνες έπρεπε να ήταν η τιμωρία, πήγαν στους 32. Αυτή είναι η ποινή του Μήτογλου, τελείωσε".

Υπήρχε γνώση στον χώρο πριν από την απόφαση για το ύψος της ποινής; "Η ποινή ήταν μεγάλη και το καταλάβαμε από τον Ράντονιτς, που είπε μακάρι να μπορούσε να υπογράψει με τον Μήτογλου. Αλλά πήραν τον Αγραβάνη. Λίγες μέρες μετά βγήκε η ποινή του Μήτογλου"

Υπάρχει προοπτική για τον Ντίνο Μήτογλου και την καριέρα του μετά από τόσο αυστηρή αποχή 32 μηνών; "Στην Κίνα ίσως να υπάρχει προοπτική για να παίξει μπάσκετ, αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο αυτά τα πράγματα. Στην Ευρώπη, άλλωστε, ποια ομάδα θα τον πάρει; Έχει μείνει πίσω αγωνιστικά τόσο καιρό και, μάλιστα, με ένα βαρύ σκαρί. Αλλά το μπάσκετ πια το διευθύνουν δικηγόροι και γιατροί".

Είναι σαφές ότι ο Ν. Μήτογλου είναι σε δύσκολη θέση για το άμεσο μέλλον του και, όσο κι αν ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να τον περιμένουν για να τον εντάξουν στα ρόστερ τους, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ-πολύ δύσκολο να γίνει άμεσα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ξεχώρισε ο Ιτούδης για την Εθνική, τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Πληρώνουν και buy-out!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags