Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα αποθέωση για Ολυμπιακό - Ποιος τοπ παίκτης τον έχρισε φαβορί για τη Euroleague
| 2023-03-20 19:47:00

Νέα αποθέωση για Ολυμπιακό - Ποιος τοπ παίκτης τον έχρισε φαβορί για τη Euroleague

Sportdog Team
Νέα αποθέωση για Ολυμπιακό - Ποιος τοπ παίκτης τον έχρισε φαβορί για τη Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν... τρένο στην Ευρώπη όντας πρώτοι στη βαθμολογία και αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας ενόψει play off και ακόμα ένας πασίγνωστος παίκτης τους έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Νίκολα Κάλινιτς: Συνέντευξη στο Sport Klub έδωσε ο Σέρβος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα τονίζοντας αρχικά ότι οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κατακτήσει την Euroleague, ενώ παράλληλα δήλωσε αβέβαιος για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

"Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την EuroLeague. Ίσως να είναι κάπως τρομακτική αυτή η δήλωση, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο και κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εμπειρία και η ψυχραιμία θα είναι κομβική στα play-offs, όπου τα παιχνίδια θα γίνουν πιο αργά και θα υπάρχουν περισσότερες βολές. Κάτω από αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να είναι επιτυχημένη.

Όπως είχα πει και στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Είναι πρώτος αυτή τη στιγμή. Βλέπω και εμάς, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να ξεγράψουμε την Εφές, αν μπει στα play-offs είναι μια δύσκολη ομάδα - όπως και η Αρμάνι- να την κερδίσεις τρεις φορές, οπότε δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να παίξει απέναντί τους.

Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Παγκόσμιο για να πω την αλήθεια. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Ειλικρινά, κάθε χρόνο γίνεται και πιο δύσκολο για εμένα, πονάω όλο και περισσότερο στα γόνατα, στον αχίλλειο, στη μέση. Θα δούμε, θα μιλήσω με τον προπονητή και την οικογένειά μου και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση", είπε ο Νίκολα Κάλινιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags