Facebook Pixel Με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
| 2023-03-23 10:42:00

Σερέλη, το έχουμε απόψε; Με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία

Sportdog Team
Σερέλη, το έχουμε απόψε; Με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (23/3), στις 20:30 για την 30ή αγωνιστική της Euroleague αναζητώντας μία νίκη γοήτρου απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.    

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί νίκες, με Ερυθρό Αστέρα (75-66) και Βιλερμπάν (82-86), αλλά η βαθμολογική θέση του (10-19(, πέντε... στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, δεν του επιτρέπει να έχει πλέον βλέψεις για πλέι οφ. Την Πέμπτη (23/3, 20:30), οι «πράσινοι» αναζητούν μία νίκη γοήτρου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία ισοβαθμεί, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη Μονακό (19-10).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, δεν υπολογίζει στους Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και δεν θ' αγωνιστούν απέναντι στην ισπανική ομάδα. Ο Πάρις Λι ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη την Τετάρτη (22/3), δεν συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά θα είναι έτοιμος στο τζάμπολ με τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα, με νίκη, εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Γιασικεβίτσιους έχει σαφώς υψηλότερους στόχους και συγκεκριμένα την παρουσία στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, ώστε να έχει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους μακριά από το Παλάου Μπλαουγκράνα.

Ο Νίκολ Μίροτιτς αποτελεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, ειδικά αυτό το διάστημα που διανύει περίοδο φόρμας έχοντας 21,8 πόντους μέσο όρο στα τελευταία τέσσερα ματς της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags