Facebook Pixel Γκουστάβο Πογιέτ: Στο ΣΕΦ για το ντέρμπι και ο Πογιέτ - Πέταξε ατακάρες - "Θα κάνω ό,τι και ο Μίτσελ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-31 22:10:00

Στο ΣΕΦ για το ντέρμπι και ο Πογιέτ - Πέταξε ατακάρες - "Θα κάνω ό,τι και ο Μίτσελ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας δίνει το "παρών" στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Ο 55χρονος Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε μάλιστα και στην κάμερα της Nova πριν το μεγάλο τζάμπολ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι φαν του μπάσκετ και δηλώνοντας στο τέλος ότι θα κάνει ό,τι και ο Μίτσελ... αντιγράφοντας τον Ισπανό, που βλέπει τα μας του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ:

Για την παρουσία του στο ΣΕΦ: «Μου αρέσει το μπάσκετ είναι το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα. Ο πατέρας μου έχει παίξει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς».

Για την ατμόσφαιρα που συναντά στο ντέρμπι: «Ήταν ένας συμπαίκτης που είχε πάει να δει Μπόκα - Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες».

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: «Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου».

Για το αν θα αντιγράφει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ για την Εθνική, όπως κάνει ο Μίτσελ που βλέπει τα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού: «Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυτό" ξεκίνημα Γουίλιαμς - Κάρφωμα στην πρώτη φάση και τρίποντο... από το σπίτι του - Έξαλλος Μπαρτζώκας! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags