Facebook Pixel Euroleague: "Ναυάγιο" για Ιτούδη - Η εκπληκτική Μπασκόνια διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε - 35 πόντους ο Μαρίνκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-31 23:54:00

"Ναυάγιο" για Ιτούδη - Η εκπληκτική Μπασκόνια ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε - 35 πόντους ο Μαρίνκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ναυάγιο" για Ιτούδη - Η εκπληκτική Μπασκόνια ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε - 35 πόντους ο Μαρίνκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια σημείωσε τεράστια ανατροπή και έφτασε στη νίκη με 92-69 επί της Φενερμπαχτσέ, με την επιτυχία να έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς πάτησε οκτάδα αφήνοντας και πάλι εκτός την Ζαλγκίρις (υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία), ενώ έκανε δώρο στη Μονακό το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, καθώς με την αποψινή ήττα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε το δρόμο προς την τετράδα. 

Πρωταγωνιστής της ανατροπής από το -6 στο 20΄ (38-44), ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος με 35 πόντους σημείωσε βραδιά καριέρας και οδήγησε την Μπασκόνια στον θρίαμβο. Καταλυτική η άμυνα των Βάσκων, που περιόρισαν στους 25 πόντους την τουρκική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη διασώθηκε ο Τζόναθαν Μόντλεϊ με 18 πόντους. Ο Νικ Καλάθης έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά με απολογισμό 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε στο μηδέν στην επίθεση 3 λεπτά συμμετοχής. 

Τα δεκάλεπτα: 25-27, 38-44, 60-58, 92-69

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags