Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: Απίστευτες ατάκες Αγραβάνη - "Ο Ολυμπιακός παίζει... μουσικές καρέκλες" - Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-05-30 22:10:00

Απίστευτες ατάκες Αγραβάνη - "Ο Ολυμπιακός παίζει... μουσικές καρέκλες" - Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Αγραβάνη - "Ο Ολυμπιακός παίζει... μουσικές καρέκλες" - Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας φόργουορντ των Πρασίνων ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πέμπτου αγώνα κόντρα στο Περιστέρι και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς.

Δημήτρης Αγραβάνης: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι ήταν ο Έλληνας γκαρντ οδηγώντας την ομάδα του στους τελικούς της Basket League και τον ίδιο στις δηλώσεις του να δίνει... ρεσιτάλ στα όσα είπε ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό.

«Η σειρά δε θα είναι εύκολη, το είχα πει. Ήξερα το μεντάλιτι του κόουτς Σπανούλη, αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Είμαι σίγουρος ότι ο Σπανούλης θα κατακτήσει την κορυφή και ως προπονητής.

Η άμυνά μας ήταν εκεί και στο Περιστέρι αλλά πραγματικά στην επίθεση δεν παίξαμε τίποτα. Υπήρχε μία πάσα και στατικό σουτ, ήταν δικό μας το λάθος. Η ατμόσφαιρα μας επηρέασε και δεν κάναμε το πλάνο μας.

Ο Λι είναι συγκινητικός, ο Πονίτκα και ο Γκριγκόνις βοηθάνε. Η λέξη κλειδί είναι αυταπάρνηση. Τον Ολυμπιακό δεν τον κερδίζεις με την πεπατημένη, πρέπει να βάλεις τρελά σουτ, να βγεις στο κυνήγι σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να τον κάνεις να νιώσει άβολα, ο Ολυμπιακός παίζει μουσικές καρέκλες. Κινούνται όλοι γύρω γύρω για να δουν ποιος θα κοιμηθεί στην άμυνα και να χτυπήσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην επίθεση να είμαστε αποφασιστικοί», είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "μεταγραφή" Λουτσέσκου από Ελλάδα - "Απειλητικός από τη γραμμή, με γκολ και ασίστ" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags