Facebook Pixel Euroleague: Στέλνουν τον Μίροτιτς σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2023-06-02 22:34:00

Στέλνουν τον Μίροτιτς σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό

Sportdog Team

Ο Ισπανός φόργουορντ είναι έτοιμος να φύγει από την Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν... τέλος στη σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Μίροτιτς, ο οποίος δεν προτίθεται να δεχθεί το τεράστιο... ψαλίδι στο συμβόλαιό του!

Σχετικά με την αλλαγή της ομάδας, τούρκος δημοσιογράφος θέλησε να μπλέξει στην υπόθεση και τον Παναθηναϊκό. Όμως η πιθανή φυγή του Σάσα Βεζένκοφ, δεν αποκλείεται να αναγκάσει και τον Ολυμπιακό να του κάνει πρόταση.

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες στην Ευρώπη για τον Μίροτιτς. Η πρώτη είναι η Μονακό. Το καλύτερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός», έγραψε αρχικά ο ο Ανίλ Ουισάλ, με τον συμπατριώτη του, Ουτκάν Σαχίν, να εκτιμά πως ο Εργκίν Αταμάν δεν θα πάει σε μια τέτοια λύση.

«Ακούγεται ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω ότι ο Μίροτιτς είναι μια ακριβή επιλογή για το αγωνιστικό πλάνο του Αταμάν. Μπορεί να εξασφαλίσει τη συνεισφορά του Μίροτιτς στο γήπεδο με λιγότερα χρήματα», υποστήριξε.

Πάντως, φαβορί φαντάζει η Μονακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού «Piratas del Basket», οι Μονεγάσκοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον MVP της περσινής σεζόν της Euroleague και είναι διατεθειμένοι να του κάνουν μια πολύ δελεαστική προσφορά σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό πρότζεκτ, κάτι που μπορεί να αποτελέσεις καθοσριστικό παράγοντα για την απόφασή του.

Το θέμα του προπονητή στη Μονακό αναμένεται να τελειώσει σύντομα έτσι ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια και στις επόμενες κινήσεις που στόχο θα έχουν να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω στη EuroLeague τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Γιαννακόπουλου πριν τον Ολυμπιακό - "Αυτοί οι διαιτητές δηλώνουν περήφανοι γαύροι - ΦΩΤΟ στο ΣΕΦ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags