Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απειλές-σοκ από οπαδό στον Πάρις Λι - "Πέτρες στο κεφάλι - Φέρε το μπ@@@@ρδο παιδί σου..."! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-09 16:40:00

Απειλές-σοκ από οπαδό στον Πάρις Λι - "Πέτρες στο κεφάλι - Φέρε το μπ@@@@ρδο παιδί σου..."! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απειλές-σοκ από οπαδό στον Πάρις Λι - "Πέτρες στο κεφάλι - Φέρε το μπ@@@@ρδο παιδί σου..."! (ΦΩΤΟ)

Ο Καμερουνέζος παίκτης του Παναθηναϊκού δημοσίευσε μήνυμα που δέχθηκε αντίπαλο οπαδό μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δυστυχώς οι κάφροι κυριαρχούν στον ελληνικό αθλητισμό και απόλυτη απόδειξη για αυτό αποτελούν οι απειλές που δέχθηκε ο Πάρις Λι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 67-65 επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Basket League.

Ο άσος του Τριφυλλιού δημοσίευσε μήνυμα που δέχθηκε στα social media, το οποίο αναφέρει «Ετοιμάσου για να φας πέτρες στο κεφάλι, φέρε το μπα... παιδί σου για να δει πως θα σε γα...»!

Ο Πάρις Λι ανάρτησε το μήνυμα που δέχθηκε από οπαδό του Ολυμπιακού στα social media, σχολιάζοντας: «Εντάξει όλο αυτό δείχνει να φεύγει από τα χέρια μας. Πέτρες στο κεφάλι; Κερδίσαμε ένα παιχνίδι και δέχομαι όλες αυτές τις απειλές».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Αμερικανός άσος το σχετικό απειλητικό μήνυμα δεν είναι το μοναδικό που έχει λάβει, καθώς υπάρχουν και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ λόγω Εφές - "Χαλάνε" τα σχέδια Αταμάν - Όλα τούμπα με τον... τελειωμένο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags