Facebook Pixel "Συγνώμη κι ας νικήσαμε"!
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-10 23:57:00

"Συγνώμη κι ας νικήσαμε"!

"Συγνώμη κι ας νικήσαμε"!

Ένα συγκινητικό σκηνικό παρακολουθήσαμε μετά τη λήξη του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τη νίκη των πρασίνων με 71-70. Τι είδε ο σκύλος και τι είπε σχετικά ο Ομπράντοβιτς;

Ιδού το περιστατικό που δεν ξέφυγε από το άγρυπνο βλέμμα του σκύλου: Με το που έγινε το τελευταίο, άστοχο σουτ από τον Παπανικολάου και ήχησε η κόρνα της γραμματείας, ο Στίβεν Σμιθ κατευθύνθηκε αμέσως στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τον οποίο αγκάλιασε, σε μια σκηνή που κράτησε περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα, με τον Αμερικανό φόργουορντ να λέει κάτι στο αυτί του Ζοτς, τον Σέρβο να απαντάει και τον Σμιθ να συνεχίζει να λέει ...τα δικά του.

Τι έλεγε ο Αμερικανός το αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, κρατώντας ...μυστικό (έτσι νόμιζε...) το όνομα του παίκτη που του μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα: "Ένας από τους παίκτες μου, που γνωρίζει πως έπαιξε πολύ άσχημα, ήρθε και μου είπε πως θα δουλέψει πολύ σκληρά"!

"Συγνώμη" πήγε και ζήτησε από τον προπονητή του ο Σμιθ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι άριστο και πως οι παίκτες, ακόμα και σε στιγμές μεγάλων επιτυχιών, σκέφτονται πρώτα τον προπονητή τους και την επόμενη μέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags