Facebook Pixel Θέλουν πρωτάθλημα ή ...υποβιβασμό στον ΠΑΟΚ;
| 2013-12-14 13:30:00

Θέλουν πρωτάθλημα ή ...υποβιβασμό στον ΠΑΟΚ;

Θέλουν πρωτάθλημα ή ...υποβιβασμό στον ΠΑΟΚ;

Δύσκολη μέρα η αυριανή Κυριακή για να είσαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ... Θα μπεις ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ή θα δεις τον αιώνιο αντίπαλο στον πάτο; Και τι θέλεις; 

Με όνειρο τον τίτλο ξεκίνησε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ έχοντας μαζί και την αύρα του Ιβάν Σαββίδη, όμως η γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα βάζει τον Δικέφαλο, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, στο -8 από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι νωρίς αλλά οι 8 βαθμοί από την κορυφή φαίνονται βουνό! Αν υπολογίσει κανείς και την εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν πείθει ούτε τον Στέφενς, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ο κόσμος πάντως το θέλει και ελπίζει... Για να συνεχίσει να ελπίζει όμως θα πρέπει η ομάδα του να κάνει μόνο νίκες και από την άλλη ο Ολυμπιακός να χάνει βαθμούς.

Πόσο πιθανό είναι αυτό; Δύσκολο! Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο και απ΄ όλα όσα έχουμε δει μόνο με ...αυτοκτονία θα το χάσει. Ωστόσο αυτή η αγωνιστική φέρνει διλήμματα...

Ας υποθέσουμε πως την Κυριακή νικάει ο ΠΑΟΚ την Καλλονή και στη συνέχεια ομάδα και κόσμος κάθονται στο καναπέ τους για να δουν το Άρης-Ολυμπιακός... Με ποιον θα είναι; Μπορεί μερικοί να πουν "με κανέναν", αλλά όπως και να το κάνουμε το αποτέλεσμα του αγώνα ενδιαφέρει άμεσα τον Δικέφαλο.

Νίκη ή ισοπαλία του Άρη δίνει ανάσα στους Κίτρινους για τη μάχη της παραμονής και παράλληλα βάζει τον ΠΑΟΚ και πάλι στο παιχνίδι του τίτλου. Διπλό του Ολυμπιακού στο "Βικελίδης" στέλνει τον Άρη στα ...τάρταρα και βγάζει τους παίκτες του Μίτσελ νικητές από άλλη μία δύσκολη έδρα, όπου για να περάσει από εκεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ...φτύσει αίμα!

Με τα τωρινά δεδομένα τι θα ήθελε ένας ΠΑΟΚτσής;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags