Facebook Pixel Ψέμματα είπε;
| 2014-01-28 23:06:00

Ψέμματα είπε;

Ψέμματα είπε;

"Σιγά μωρέ τώρα... Έφαγε κανά – δυο φραστικά πεσιματάκια της πλάκας ο Ιρλανδός κι έκανε την τρίχα τριχιά. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πίεση...” Με αυτόν τον... ελληνικό, βιαστικό και απλοϊκό αφορισμό, η συντριπτική πλειονότητα θα ξεμπερδέψει με τη διατύπωση μέρους των όσων έζησε στη χώρα μας ο Λίαμ Λόρενς, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Βρετανική ιστοσελίδα. 

Ο οποίος, είπε για γήπεδα της πλάκας, για ενέδρες, για φαγούρα για τη διαιτησία και τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Όποτε χάναμε, προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Γιατί οι οπαδοί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο, διαλύοντας πράγματα. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Το αυτοκίνητό μου δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα...”

“Καλά δεν ντρέπεται ο Λόρενς; Για τα μπαράκια και τις μπύρες και τα ξενύχτια του, γιατί δεν είπε τίποτα; Που δεν περνούσε σε σπριντ ψόφιο ποντικό δεν είχε κάποιο σχόλιο;” Μια μερίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων γενικώς, αντιμετώπισε τις δηλώσεις του, κάτω από αυτήν την σκοπιά στα social media. Με συγχωρείτε όλοι, αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση του:

Έρχομαι στα μέρη σας, αφού έχω παίξει μπάλα καμιά δεκαπενταριά χρόνια στην Αγγλία, σε Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ. Βρίσκομαι σε μια χώρα που εκτός από δυο τρία γήπεδα, τα άλλα είναι κλουβιά, χωράφια και... άδεια. Μετά από ήττα κι ενώ η ομάδα είναι... δεύτερη, δεκάδες έξαλλοι μαμελούκοι, μαζεύονται και σπρώχνουν, φτύνουν και βρίζουν τους συμπαίκτες μου,σε μια άγνωστη και δύσκολη γλώσσα, κοπανάνε ανθρώπους κι αυτοκίνητα. – Ξανα...σόρυ, αλλά και λίγα είπε.

Υπάρχει μια πικρία από κάποιους, που θυμίζουν ότι όσο ήταν εδώ ο Ιρλανδός, έπλεκε το εγκώμιο των οπαδών διαρκώς και του καταλογίζουν πολιτική και δημόσιες σχέσεις. Κορόιδο είναι; Με κάτι τέτοια... σάλια την έβγαζε λάδι και ο ίδιος στα μπαράκια και... με το αμάξι του ανέπαφο. Πέρα από τους αστεϊσμούς, όμως, για άλλη μια φορά στην Ελλάδα κάποιοι θίγονται επειδή ένας ξένος που έβγαζε το ψωμί του εδώ, φεύγοντας, έβγαλε τελάλη για τα χάλια μας. Λίγοι εστιάζουν στο ότι περιέγραψε την αλήθεια των συναισθημάτων που του προκλήθηκαν από όσα βίωσε. Λίγοι σκέφτονται ότι αυτά “γράφουν” στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, που αύριο μεθαύριο θα πρέπει να χρυσοπληρώσεις για να φέρεις.

Πολλοί τα καταλαβαίνουν δηλαδή, αλλά λίγοι νοιάζονται.

Πηγή: fatgames.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags