Facebook Pixel Μουντιαλικός άσος «παίζει» δυνατά για ΠΑΟΚ!
| 2014-07-06 23:25:00

Μουντιαλικός άσος «παίζει» δυνατά για ΠΑΟΚ!

Μουντιαλικός άσος «παίζει» δυνατά για ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στον Δικέφαλο και ποιες οι πιθανότητες να έρθει. Πού... κολλάει ο Ολυμπιακός; Διαβάστε το ρεπορτάζ στον sportdog.

Σε... ρυθμούς μεταγραφών μπαίνουν σιγά – σιγά στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ήδη υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήδη έχει ετοιμάσει μία σχετική λίστα, ενώ καθημερινά φθάνουν στα γραφεία προτάσεις από δεκάδες μάνατζερ. Ο προπονητής του Δικεφάλου ενημερώνεται για όλα και εξετάζει λεπτομερώς όποιες περιπτώσεις ξεχωρίζει.

Ένας λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε, έπαιζε μέχρι και χθες στο Μουντιάλ και μάλιστα έκανε εξαιρετικά παιχνίδια. Αναφερόμαστε στον Μπoλάνιος, ο οποίος έκανε εξαιρετικά ματς και βοήθησε την Κόστα Ρίκα να φθάσει μέχρι τους «οκτώ» του κόσμου.

Ο Μπαλάνιος ξεχώρισε σε όλα τα ματς, όπως και στο χθεσινό με την Ολλανδία αλλά και σε αυτό με την Ελλάδα και σίγουρα οι μετοχές έχουν... εκτοξευτεί. Ο Κοσταρικανός πάντως, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν «τσεκάρει» την περίπτωσή του.

Ο 30χρονος άσος είχε 101 συμμετοχές με την Κοπεγχάγη και είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει αυτός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα της Δανίας την χρονιά που πέρασε, ενώ προσφάτως υπήρξαν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπoλάνιος!

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και να δώσει βοήθειες και από τον άξονα. Έχει ύψος 1.78 μέτρα και είναι ιδιαίτερα δυνατός, γρήγορος και τεχνίτης. Η φυσική του θέση είναι δεξί εξτρέμ...


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags