Facebook Pixel Χαμός στο facebook του Μπόγιαν με Ολυμπιακούς!
| 2014-07-20 20:17:00

Χαμός στο facebook του Μπόγιαν με Ολυμπιακούς!

Χαμός στο facebook του Μπόγιαν με Ολυμπιακούς!

Ο Κρκιτς πλησιάζει στο Λιμάνι και οι φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν στο διαδίκτυο να τον υποδεχθούν. Εκεί όμως τους... περίμεναν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα.

Με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν τις τελευταίες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού να πείσουν τον Μπόγιαν Κρκιτς να έρθει στην ομάδα τους, καθώς μετά τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που κάνουν λόγο για... τελειωμένη μεταγραφή, πολλοί από αυτούς έτρεξαν να τον «βρουν» στο Facebook.

Η επίσημη σελίδα του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες έχει αυξήσει κατά χιλιάδες τα Likes της, ενώ όπως είναι λογικό, έχει αποκτήσει και πολλούς «φίλους» από την Ελλάδα.

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση του Μπόγιαν, μία φωτογραφία στις 7 Ιουλίου, υπάρχουν από κάτω σχόλια, τα μισά από φίλους του Ολυμπιακού και τα άλλα μισά από φίλους της Μπαρτσελόνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλωσορίζουν τον Κρκιτς στην Ελλάδα και τον ενημερώνουν πως τον περιμένει... τρελή υποδοχή στο αεροδρόμιο, ενώ οι Καταλανοί του ζητάνε να μείνει στην Βαρκελώνη για να βοηθήσει την ομάδα τους να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο sportdog σας παρουσιάζει μερικά από τα ελληνικά σχόλια για να πάρετε μία γεύση, ενώ παρακάτω υπάρχει η σχετική ανάρτηση...















 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags