Facebook Pixel «Βόμβα»: Συνεργασία Αμπράμοβιτς – Σαββίδη!
| 2014-07-24 22:17:00

«Βόμβα»: Συνεργασία Αμπράμοβιτς – Σαββίδη!

«Βόμβα»: Συνεργασία Αμπράμοβιτς – Σαββίδη!

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι και ο Ιβάν είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια τους για την Ελλάδα και πού... κολλάει ο ΠΑΟΚ; Διαβάστε τι έμαθε ο Sportdog!

Στη Ρόδο για τις διακοπές του βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μάλιστα έφθασε στο νησί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από προσωπικούς συνεργάτες του και μέλη της οικογένειας του, κατευθύνθηκε στο λιμάνι της Ρόδου και από εκεί επιβιβάστηκε σε πολυτελή θαλαμηγό, η οποία αναχώρησε για την Λίνδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ροδιακής», θα παραμείνει στο νησί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αναμένεται να συνδυάσει αυτό το ταξίδι, με επιχειρηματικές δραστηριότητες που ενδέχεται να αναπτύξει στην Ρόδο.

Στο σημείο αυτό είναι και το... ζουμί από το ρεπορτάζ, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με Ρώσους επιχειρηματίες και ειδικά με τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να προχωρήσει ακόμα και σε κοινές επενδύσεις στην περιοχή της Δωδεκανήσου!

Μία συνεργασία Σαββίδη – Αμπράμοβιτς σίγουρα θα... εκτοξεύσει την Ρόδο λόγω των επενδύσεων που θα γίνουν, ενώ η «γενικότερη συνεργασία» των δύο ανδρών, είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει μελλοντικά και τον ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει μία καλή σχέση με την Τσέλσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags