Facebook Pixel Να η διαφορά! Ο ένας τον Κασάμι και ο άλλος τον...
| 2014-09-18 12:15:00

Να η διαφορά! Ο ένας τον Κασάμι και ο άλλος τον...

Να η διαφορά! Ο ένας τον Κασάμι και ο άλλος τον...

Δεν είναι ότι ο μάνατζερ σε κορόιδεψε και δεν σου έδωσε τον "καλό" παίκτη. Είναι και θέμα δυναμικής. Έτσι εξηγείται αυτό που σου παρουσιάζει ο SportDog ανάμεσα στους αιωνίους.

Πάντως, ρε παιδιά, το πόσο έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται από πολλά πράγματα. Ακόμα κι από τον τρόπο που αξιοποιεί τις διασυνδέσεις του στην αγορά για παράδειγμα. Και το λέμε αυτό με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Κασάμι στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μεταγραφή που φέρνει την υπογραφή του μεγαλοατζέντη Μίνο Ραιόλα, ο οποίος εγγυήθηκε στους Πειραιώτες για την αξία του Ελβετού μεσοεπιθετικού και έτσι δαπανήθηκαν 5 εκατομμύρια για να έρθει από τη Φούλαμ. Αν και βέβαια είναι ακόμα νωρίς, ο Κασάμι φαίνεται ότι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για τους "ερυθρόλευκους". Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι Ντιέγκο Σιμεόνε ενθουσιάστηκε με τις ικανότητες του παίκτη και έλεγε, μάλιστα, μετά το παιχνίδι ότι θα παρακολουθεί από εδώ και πέρα την εξέλιξή του.

Την ίδια στιγμή, ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός, ψώνισε επίσης από τον ίδιο μάνατζερ. Για όσους δεν το γνωρίζουν εκπρόσωπος του Ουασίμ Μπούι, που αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους, είναι ο Ραϊόλα, ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει το deal των "πράσινων" με τη Μεγάλη Κυρία. Και όπως έχουμε παρακολουθήσει, μέχρι τώρα φυσικά, ο νεαρός Ολλανδός άσος δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Μπορεί, βέβαια, στη συνέχεια να προσαρμοστεί και να αποδειχθεί μία πολύ καλή προσθήκη για το Τριφύλλι, ωστόσο στα πρώτα του παιχνίδια του δεν δείχνει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο θέμα ικανότητας του τμήματος σκάουτινγκ, ή του τεχνικού διευθυντή, για να "τσιμπήσεις" τον καλό ποδοσφαιριστή. Παίζει ρόλο η δυναμική και το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός της οικονομικής ευρωστίας μπορεί να αγοράσει από την ...εκλεκτή πραμάτεια ενός ατζέντη, ενώ ο Παναθηναϊκός των οικονομικών προβλημάτων ψωνίζει -αναγκαστικά- από το ...πανέρι. Αυτή είναι αλήθεια.

ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ! Η Πάολα με απίστευτο στρινγκ σε παραλία. Η αρετουσάριστη φωτογραφία   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags