Facebook Pixel "Εκδίκηση για το '99"!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-22 14:24:00

"Εκδίκηση για το '99"!

"Εκδίκηση για το '99"!

Ποιος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού ζήτησε την ρεβάνς για τον αλησμόνητο αποκλεισμό από την Γιουβέντους στα προημιτελικά το 1999;

Για τον Γρηγόρη Γεωργάτο ο λόγος, ο οποίος μίλησε στην "La Stampa" με αφορμή τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους για το Champions League και θυμήθηκε τον αποκλεισμό των "ερυθρόλευκων" από την "Γηραιά Κυρία" το 1999.

«Ήταν ένα δράμα για τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα και η καλύτερη στιγμή της ομάδας στη διοργάνωση. Θυμάμαι ακόμα την πορεία της μπάλας που δεν μπόρεσε να φθάσει ο Ελευθερόπουλος και ο Κόντε σκόραρε, ήταν ένα δράμα, αλλά και η καλύτερη στιγμή της ομάδας στην Ευρώπη και ελπίζω πως έφθασε η στιγμή να πάρουμε την εκδίκηση που περιμένουμε χρόνια.

Η Γιούβε είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει λίγο, η διαχείριση του Αλέγκρι είναι σχεδόν ίδια μ' αυτή του Κόντε. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να βοηθήσει τους φιλάθλους. Είναι φανατικοί, αλλά εν αντιθέσει με τους άλλους οπαδούς, σέβονται τον αντίπαλο. Το κοινό είναι πιο ώριμο και αυτό οφείλεται στη διαχείριση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, κάνοντάς τον μεγάλο, όπως είναι η Πόρτο και η Μπενφίκα. Η Ιταλία είναι το κολέγιο του ποδοσφαίρου, αλλά αν η Γιούβε δεν περάσει τις εξετάσεις, θα κάνει πιο χαρούμενο τον Πειραιά», είπε ο Γεωργάτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags