Facebook Pixel Μόνο έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!
| 2014-10-30 17:55:00

Μόνο έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!

Μόνο έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!

Η Κέρκυρα έκανε το... χατίρι στον ΠΑΟΚ, νίκησε την Καλαμαριά 3-0, όμως ο Δικέφαλος θέλει κι άλλες «χάρες» για να μην αποκλειστεί νωρίς από το Κύπελλο. Τα σενάρια!

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η Κέρκυρα με τρία γκολ μετά το 75' νίκησε σχετικά άνετα τον Απόλλων Καλαμαριάς και έμεινε «ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ παράλληλα κράτησε στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ.

Πρώτος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς, δεύτερη είναι πλέον η Κέρκυρα με 3 βαθούς, ακολουθεί η Καλαμαριά επίσης με τρεις, ενώ τελευταίος είναι ο ΠΑΟΚ με έναν.

Έτσι λοιπόν, στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θέλει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ δική του νίκη με την Κέρκυρα και μετά είτε ήττα της Καλαμαριάς για να την προσπεράσει.


Ένα άλλο σενάριο, είναι να χάσει ο ΠΑΣ από την Καλαμαριά και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Κέρκυρα με πολλά γκολ ώστε να έχει καλύτερη επίθεση από τον ΠΑΣ...

Αν, τελικά, η πρόκριση «παιχτεί» στις ισοβαθμίες, τότε πρώτο κριτήριο είναι το αποτέλεσμα ή αποτελέσματα στον αγώνα ή στους αγώνες ανάμεσα στις δύο ή τρεις ομάδες που θα έχουν ισοβαθμήσει. Επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες και τελευταίο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ όσων θα έχουν ισοβαθμήσει.


2ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0
Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 1-0
2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 3-0
3η αγωνιστική
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς

Βαθμολογία
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί

1. ΠΑΣ Γιάννινα 2 4
2. Κέρκυρα 2-3
2. Απόλλων Καλαμαριάς 2 3
4. ΠΑΟΚ 2 1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags