Facebook Pixel Αποχώρηση-έκπληξη προπονητή της Σούπερ Λιγκ!
| 2015-04-16 23:00:00

Αποχώρηση-έκπληξη προπονητή της Σούπερ Λιγκ!

Αποχώρηση-έκπληξη προπονητή της Σούπερ Λιγκ!

Αν και θεωρούταν σίγουρος στον πάγκο, στο τέλος της σεζόν αναμένεται να φύγει από την ομάδα, με απόφαση της διοίκησης - Οι δύο λόγοι του "διαζυγίου", το φαβορί για διάδοχος!

Κανείς προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του, είτε βρίσκεται στον πάγκο μιας ομάδας για χρόνια, είτε μόλις για λίγους μήνες... Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να "ταιριάξουν" με κάποιο σύλλογο και να μείνουν για καιρό, όμως και σε αυτό το ενδεχόμενο, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις, το "διαζύγιο" δε θα αργήσει. Οι κύριοι λόγοι είναι συνήθως αγωνιστικοί, ωστόσο ο συγκεκριμένος προπονητής που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, φεύγει (και) για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Η διοίκηση ενημερώθηκε για κάποια πράγματα εκτός ομάδας και επειδή δε συμφωνεί, αποφάσισε να του δείξει στο τέλος της σεζόν το δρόμο προς την έξοδο, παρότι η σχέση τους έμοιαζε αρκετά δυνατή. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η απόφαση είναι ειλημμένη και ήδη υπάρχει σχετική λίστα με τους διαδόχος του, στην οποία ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο όνομα, επίσης από τη Σούπερ Λιγκ. Να το πάρει το ποτάμι; 

Η ομάδα που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αλλάξει προπονητή το καλοκαίρι, είναι ο Παναιτωλικός, καθώς η διοίκηση φέρεται να αποφάσισε πως πρέπει να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μάκη Χάβο! 

Στο Αγρίνιο δεν είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας, καθώς παρότι στο μισό της χρονιάς ήταν εντυπωσιακή και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, στο φινάλε του πρωταθλήματος "λύγισε", δεν άντεξε και δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ που ήταν και ο μεγάλος στόχος. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως πρόκειται για αποτυχία, καθώς και το ρόστερ ήταν καλό και τα δεδομένα ήταν ιδανικά, αφού χωρίς την ΑΕΚ και με τον Ατρόμητο πολύ πίσω στη βαθμολογία, ο Παναιτωλικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην 5άδα για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Δεν τα κατάφερε όμως και οι ευθύνες βαραίνουν τώρα τον Χάβο, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε το ελεύθερο από τη διοίκηση για να φέρνει τους παίκτες που ήθελε με σκοπό να φτιάξει την ομάδα με βάση το δικό του πλάνο. 

Υπάρχει, πάντως, και δεύτερος λόγος για το επικείμενο "διαζύγιο", ο οποίος είναι εξωαγωνιστικός, αλλά συνδέεται με τις μεταγραφές! Όπως λένε οι "κακές γλώσσες" στο Αγρίνιο, η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε να "τελειώσει" τον Έλληνα κόουτς, καθώς δεν ήθελε να ...μπλέξει. Και εξηγούμαστε...

Η φιλοσοφία που υπάρχει στον Παναιτωλικό δίνει το ελεύθερο στον προπονητή, κάτι που έγινε και φέτος, να δημιουργεί την ομάδα μόνος του. Υπήρχε, λοιπόν, ο άμεσος κίνδυνος να προκληθούν προβλήματα στο σύλλογο με την παραμονή του Χάβου λόγω του ...γιου του.  

Ο Συμεών-Μάριος Χάβος, ο οποίος παρότι ξεκίνησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής, τελικά κατέληξε να γίνει μάνατζερ, έπιασε δουλειά στο γραφείο του γνωστού ατζέντη, Αντώνη Αποστολόπουλου. Όπως είναι λογικό, θα μπορούσε ο υιός να συνεργαστεί με τον πατέρα σε θέματα μεταγραφών, κάτι που, φυσικά, δε θα ήθελε να συμβεί η ΠΑΕ για ευνόητους λόγους... 

Όσον αφορά, πάντως, την επόμενη μέρα, στον Παναιτωλικό ήδη έχουν κάνει κάποια προεργασία και σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Γιάννης Πετράκης. Ο Έλληνας κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα και στο Αγρίνιο θεωρούν ότι αξίζει να πάρει μία ευκαιρία σε ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και άνεση για μεταγραφές...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags