Facebook Pixel "Βόμβα" Μπασινά στο Instagram: "Θα τα πω όλα…"!
| 2015-04-22 22:15:00

"Βόμβα" Μπασινά στο Instagram: "Θα τα πω όλα…"!

"Βόμβα" Μπασινά στο Instagram: "Θα τα πω όλα…"!

Διαβάστε τον διάλογο που είχε για τον Παναθηναϊκό ο παλαίμαχος άσος με τον Σεϊταρίδη.

Τα παλιά και πιο συγκεκριμένα το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Άγγελος Μπασινάς το βράδυ της Τετάρτης, όταν είδε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με αφορμή το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο.

Ο Γιούρκας πόσταρε 
μία φωτογραφία με τον Φαλκάο, όταν ήταν μαζί στους "ροχιμπλάνκος" και ο Μπασινάς έσπευσε να του πει, πως ακόμα και τώρα θα μπορούσε να παίζει στον Παναθηναϊκό... 

"Και τώρα εύκολα έπαιζες στον ΠΑΟ με κλειστά τα μάτια!!!", έγραψε ο Μπασινάς και απάντησε ο Σεϊταρίδης: "Τα ξέρεις φίλος πολύ καλά...".

Και εκεί ήρθε η απάντηση-βόμβα από τον Άγγελο: "Κάποια στιγμή θα τα πω όλα να τα μάθουν, έρχεται κοντά είναι"!

Πάντως και ο Γιούρκας έδωσε συνέχεια, καθώς σε άλλο σχόλιο από φίλο του Παναθηναϊκού, πέταξε ...καρφάρες για εκείνη την εποχή.

"Δεν ξεχνώ όταν σας κράζανε και λέγανε που πάει η ομάδα με τους Γκουμομπασιναδες και τους λοιπούς. Εγώ ξέρω ότι αυτοί οι παίχτες έκαναν την ομάδα πιο μεγάλη και κάποιοι άλλοι πολύ πιο μικρή", ήταν το σχόλιο του φιλάθλου και ιδού η απάντηση του Γιούρκα:

"Κανείς δεν ξεχνάει φίλε μου, να είσαι καλά!!! Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει και ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά κάποιοι δεν θέλανε δυστυχώς!!!!".

Ιδού...



Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags