Facebook Pixel "Ο Λοντ ταιριάζει στο προφίλ του Παναθηναϊκού"
| 2015-05-08 16:10:00

"Ο Λοντ ταιριάζει στο προφίλ του Παναθηναϊκού"

"Ο Λοντ ταιριάζει στο προφίλ του Παναθηναϊκού"

Ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, μίλησε στη NOVA με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λοντ

"Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει στο προφίλ του κλαμπ, καθώς είναι νέος, έχει καλή εμπειρία για την ηλικία του και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Νομίζουμε ότι μπορεί να φέρει στην ομάδα κάτι που δεν διαθέτουμε", είπε αρχικά ο Άγγλος προπονητής και πρόσθεσε: "Είναι παίκτης που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και σκοράρει γκολ, ενώ από τις πληροφορίες που συλλέξαμε από ανθρώπους που βρίσκονται στη Φινλανδία, αλλά και από τους αγώνες που παρακολουθήσαμε, διαπιστώσαμε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μαθαίνει γρήγορα και θέλει απελπισμένα να κάνει καλύτερο τον εαυτό του. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον αποκτήσαμε".

Ο Στιβ Ρούτερ μιλάει για τον στόχο των Πράσινων στα πλέι οφ, κάνει απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζει "λίγο απογοητευτικές" τις τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας του και αναφέρεται στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: 'Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε να αποδώσουμε καλά. Επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με θετική σκέψη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags