Facebook Pixel Ένας τελειωμένος, ένας φευγάτος και μία επιστροφή!
| 2015-05-08 22:45:00

Ένας τελειωμένος, ένας φευγάτος και μία επιστροφή!

Ένας τελειωμένος, ένας φευγάτος και μία επιστροφή!

Έτοιμες οι πρώτες αλλαγές στους πάγκους της Σούπερ Λιγκ! Ποια ομάδα έχει "φάει" ήδη τον προπονητή της και ποιον θέλει για αντικαταστάτη; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό θέμα...

Πολύ θερμό αναμένεται μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι και δεν αναφερόμαστε μόνο στις αφίξεις και στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και στις αλλαγές προπονητών. Ελάχιστοι νιώθουν ασφαλείς στους πάγκους τους, ενώ κάποιοι σύλλογοι έχουν ήδη κλείσει τον επόμενο κόουτς, πριν καν απολύσουν αυτόν που έχουν τώρα!

Μάλιστα, σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ που φέτος έκανε αρκετά καλή σεζόν, η διοίκηση έχει αποφασίσει να …σουτάρει τον προπονητή που έχει τώρα και να φέρει στη θέση του έναν άλλον συνάδελφό του, ο οποίος είναι σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα έκανε τρομερή χρονιά φέτος.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να έχουμε ένα ...ντόμινο με τις αλλαγές προπονητών και πιθανότατα όλα θα ξεκινήσουν από τον Παναιτωλικό, όπου οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Μάκη Χάβου.

Στο Αγρίνιο δεν είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας, καθώς παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο μισό της σεζόν, θεωρούν πως χωρίς την ΑΕΚ και με τον Ατρόμητο πολύ πίσω στη βαθμολογία, ο Παναιτωλικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην 5άδα για πρώτη φορά στην ιστορία του, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Την αποτυχία τη χρεώνουν στον Χάβο, όπως και κάποιες μεταγραφές που δεν έπιασαν και οι οποίες ήταν αποκλειστικά επιλογές του Έλληνα κόουτς, ενώ υπάρχει και το ...θεματάκι με τον γιο του που είναι μάνατζερ (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν, στον Παναιτωλικό έχουν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο με τον Χάβο και να φέρουν στο σύλλογο τον Γιάννη Πετράκη, τον άνθρωπο που έκανε εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προσπέρασε τους Αγρινιώτες και δικαιούταν να μπει στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος των διοικούντων και ποντάρουν πολλά στο ...ξενέρωμα του έμπειρου κόουτς, ο οποίος παρότι τα πήγε εξαιρετικά με την ομάδα του, δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη λόγω των προβλημάτων με την αδειοδότηση.

Στο Αγρίνιο θα προσπαθήσουν να "κλέψουν" τον Πετράκη και αν τα καταφέρουν, τότε θα ανοίξει μία θέση στον πάγκο του ΠΑΣ, την οποία ο Χριστοβασίλης έχει ήδη σκεφτεί με ποιον θα την καλύψει. Με τον Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος είναι έμπειρος, τα πήγε εξαιρετικά 1,5 χρόνο με την Καλλονή και θέλει να επιστέψει στους πάγκους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags